Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πρώτα ευρήματα από τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πρώτα ευρήματα από τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας οι Κροάτες φαίνεται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών

Με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πρώτα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των Αρχών που προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ που θα αποκαλύψει τον δράστη που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 29χρονο.

Το βάρος των ερευνών έχει πέσει κυρίως στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ που εξετάζουν ενδελεχώς όλα τα πειστήρια που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο των επεισοδίων και από τους 105 συλληφθέντες.

«Μιλούν» τα πρώτα κινητά

Μεταξύ αυτών είναι και τα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που κατασχέθηκαν από την πρώτη στιγμή και βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και όπως προκύπτει από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αναζήτηση στους χάρτες

Συγκεκριμένα από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps ενός κινητού προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός από την Κροατία:

Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στο σταθμό Ειρήνη του ηλεκτρικού.

Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών.

Το σημάδι στον αριστερό ώμο

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες.

Εξάλου, σε πλάνα που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024