Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στο νοσοκομείο η «Ιουλία» από τη «Γη της Ελιάς»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στο νοσοκομείο η «Ιουλία» από τη «Γη της Ελιάς»

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και μοιράστηκε τις σκέψεις της με το κοινό της.

Δύσκολο είναι το φετινό καλοκαίρι για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, την αγαπημένη ηθοποιό από τη «Γη της Ελιάς».

Σε ανάρτησή της στα social media, η «Ιουλία» αποκάλυψε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μοιράστηκε τις σκέψεις της με το κοινό της. Ωστόσο, δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή, όπως είναι η χαρά και το γέλιο» και τόνισε ότι «η πίστη μας είναι στην αγάπη, στο καλό και στο φως».

Έγραψε συγκεκριμένα στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά πάντα ευλογημένος.

Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωή στο ινσταγκραμ είναι πάντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι. Απ΄τη μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απ΄την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει και με τα εν οίκω μη εν δήμω.

Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει και αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή και σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται και ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα και καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα και αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες και παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης και γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε και ο παππούς μου και ας του φαινόταν εξωγήινο.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη φωτό μου απ’ το νοσοκομείο και όχι από κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό και ας είναι και περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα και αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας ή αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται και να λένε πάντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε ότι θα πέφτουν και ότι θα ξανασηκωθούν πολλές φορές στη ζωή τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή, όπως είναι η χαρά και το γέλιο και πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους. Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις πάντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι και κανένας δίπλα σου.

Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό και στο φως. Continue in msg».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024