Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο της επικίνδυνης συμφωνίας Μητσοτάκη - Ζελένσκι;

ΚΚΕ: Ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο της επικίνδυνης συμφωνίας Μητσοτάκη – Ζελένσκι;

Το ΚΚΕ σχολιάζει ότι τα δημοσιεύματα και οι ευχαριστίες Ζελένσκι στον Μητσοτάκη αποδεικνύουν πως η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά το λαό μας στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με την συμφωνία Ελλάδας – Ουκρανίας σχολιάζει το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη» εμπλοκή της χώρας μας.

«Η εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία περνάει σε ανώτερο και πιο επικίνδυνο για το λαό μας επίπεδο, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση, υλοποιώντας τις πρόσφατες αποφάσεις – υποδείξεις του ΝΑΤΟ ως μέλος του, ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με την αντιδραστική κυβέρνηση Ζελένσκι της Ουκρανίας», υποστηρίζει ο Περισσός.

«Ποιες είναι οι δεσμεύσεις που απορρέουν για τη χώρα μας;»

Και επισημαίνει πως τόσο τα δημοσιεύματα «όσο και οι ευχαριστίες του Ζελένσκι στον Μητσοτάκη αποδεικνύουν πως η ελληνική κυβέρνηση, με γραμμή αναβάθμισης των στρατηγικών συμφερόντων της αστικής τάξης και διεκδικώντας τα εύσημα των ΝΑΤΟικών συμμάχων της, εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά το λαό μας στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες».

«Ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο αυτής της επικίνδυνης συμφωνίας; Ποιες είναι οι δεσμεύσεις που απορρέουν για τη χώρα μας; Τι συνιστούν οι λεγόμενες ‘εγγυήσεις ασφάλειας’ για την Ουκρανία; Όλα αυτά είναι κρίσιμα ερωτήματα στα οποία η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις», τονίζει καταληκτικά.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024