Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στροφή 180 μοιρών στο σίριαλ Εμπαπέ Παρί: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Γάλλος

Στροφή 180 μοιρών στο σίριαλ Εμπαπέ Παρί: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Γάλλος

Ολική ανατροπή δεδομένων στο σίριαλ Εμπάπέ-Παρί, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Άλλο ένα επεισόδιο καταγράφεται στο καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ και μάλλον από τα πιο αναπάντεχα όσον αφορά το άμεσο μέλλον του στην Παρί σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe» που έχει πάντα εξαιρετική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον γαλλικό σύλλογο, οι συζητήσεις μεταξύ της Παρί και του Γάλλου αστέρα, προχωρούν και μάλιστα προς μια απροσδόκητη κατεύθυνση.

«Μετά από πολύ εποικοδομητικές και θετικές συζητήσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Εμπαπέ πριν από τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν, ο παίκτης επανήλθε στην πρώτη προπονητική ομάδα σήμερα το πρωί», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Παριζιάνοι.

Ο Εμπαπέ είχε μείνει εκτός δράσης από τότε που αρνήθηκε να ενεργοποιήσει την οψιόν του για ένα επιπλέον έτος συμβολαίου, πιέζοντας με κάθε δυνατό τρόπο να πάρει άμεσα μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε έναν νέο γύρο συζητήσεων/διαπραγματεύσεων μεταξύ του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή αποφασίστηκε τελικά ο Εμπαπέ να επιστρέψει στην ομάδα και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά από τον Λουίς Ενρίκε, με τους δυο τους να συνεργάζονται μόλις σε ένα φιλικό ματς κόντρα στη Χάβρη (2-0), εναντίον της οποίας είχε σκοράρει μάλιστα.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νσέρ Αλ Κελαϊφί, θα μεταβεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, όπου θα συναντήσει ξανά τον Εμπαπέ και θα συζητήσει εκ νέου μαζί του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024