Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Χάρκοβο και Ζαπορίζια
Μία γυναίκα και ένας αστυνομικός πέθαναν από τους βομβαρδισμούς
Μια γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί εξαιτίας ρωσικών βομβαρδισμών σε οικισμό της περιοχής του Χαρκόβου στην ανατολική Ουκρανία και στη Ζαπορίζια, στο νότιο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με Ουκρανούς αξιωματούχους.
«Σήμερα το πρωί, γύρω στις 5:10, ο εχθρός βομβάρδισε το χωριό Κουπιάνσκ-Βουζλόβι στην επαρχία Κουπιάνσκ. Κτίριο διαμερισμάτων υπέστη ζημιές. Μια 73χρονη γυναίκα σκοτώθηκε», ανέφερε ο Ολέχ Σινεχούμποφ, κυβερνήτης του Χαρκόβου στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Σε άλλη επίθεση στο Ορίχιβ στην περιοχή της Ζαπορίζια, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τέσσερις αστυνομικοί, όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Telegram ο υπουργός Εσωτερικών Ιχόρ Κλιμένκο.
Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τις αναφορές αυτές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)

























![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442