Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λήμνος: Νέο περιστατικό με φόλες, επισκέπτες «έχασαν» το σκυλάκι τους

Λήμνος: Νέο περιστατικό με φόλες, επισκέπτες «έχασαν» το σκυλάκι τους

Στην περιοχή Μούνδρου, στην παραλία Λύχνων, το ενός έτους δεσποζόμενο σκυλάκι έφαγε το δηλητηριασμένο δόλωμα

Τη Λήμνο προτίμησε ένα ζευγάρι, μαζί με τον αγαπημένο τους σκύλο, για να κάνουν διακοπές. Όμως υπολόγιζαν να περάσουν όμορφα στο νησί, χωρίς να φαντάζονται πώς η απώλεια θα σημάδευε για πάντα την επίσκεψή τους εκεί. Δυστυχώς, ένα πολύ συχνό φαινόμενο που λαμβάνει διαστάσεις… επιδημίας.

Αντί για την αδιαχώριστη τριάδα της δικής τους οικογένειας, θα γυρίσουν πίσω μόνο οι δυο τους, καθώς ο σκύλος τους έπεσε θύμα των ασυνείδητων που σκόρπισαν φόλες στο νησί. Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν οι ίδιοι στο Facebook, στην περιοχή Μούνδρου, στην παραλία Λύχνων, ήταν το σημείο που το ενός έτους δεσποζόμενο σκυλάκι τους, έφαγε το δηλητηριασμένο δόλωμα και παρά τις προσπάθειες, την άμεση κινητοποίηση και τη βοήθεια ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Προχώρησαν, μάλιστα, και σε σχετική καταγγελία στη φιλοζωϊκή οργάνωση της περιοχής.

Η εν λόγω ανάρτηση έχει κοινοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους που έσπευσαν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό και τη λύπη τους.

Πριν λίγες ημέρες είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στο νησάκι Σαπιέντζα, ένα νησάκι κοντά στη Μεθώνη, όπου την ίδια τραγική εμπειρία βίωσε ένα ζευγάρι Ιταλών που είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές.

Η εικόνα που αφήνει η χώρα ακόμη και σε όποιον έρχεται να κάνει διακοπές, είναι αλγεινή και δυσάρεστη, όταν δεν μπορούν να αποτραπούν τέτοια εγκληματικά συμβάντα που δεν σέβονται τη ζωή των αγαπημένων μας φίλων και συντρόφων στη ζωή, των κατοικιδίων μας.

Οι φόλες απειλούν και τα μικρά παιδιά

Αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις, δεν αναλογίζονται ότι τα δηλητηριασμένα δολώματα (συνήθως από κρέας ή κάποιο άλλο φαγώσιμο για να δελεάσουν τα ανυποψίαστα θύματά τους) που πετούν, μπορεί να απειλήσουν και τη ζωή των μικρών παιδιών, καθώς συνηθίζουν να βάζουν στο στόμα τους ό,τι βρίσκουν κάτω στο έδαφος.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024