Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Απαιτεί να φύγει ο Χουάνγκ - Πρόταση στον Πολ, αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Ολυμπιακός: Απαιτεί να φύγει ο Χουάνγκ – Πρόταση στον Πολ, αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Ενώ οι Ερυθρόλευκοι σε μια τέτοια νύχτα έγιναν μια γροθιά, δυστυχώς, ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν χώρεσε… σ’ αυτή, την ίδια στιγμή που οι Ισπανοί αποκαλύπτουν πρόταση 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πολ.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ απαίτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό, έχοντας ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο σε ισχύ, ενώ για πρόταση στον Πολ της Μπέτις μιλούν στην Ισπανία.

Απαιτεί να αποχωρήσει

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα playoffs του Europa League έκανε απόψε ο Ολυμπιακός. Μια σπουδαία νίκη επί της Γκενκ που δίνει στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όχι μόνο αυτοπεποίθηση αλλά και μια ολόκληρη εβδομάδα προς όφελός της προκειμένου να δουλέψει και να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στο Βέλγιο για τη ρεβάνς.

Και ενώ όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας σε μια τέτοια νύχτα οι Ερυθρόλευκοι έγιναν μια γροθιά, δυστυχώς, ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν χώρεσε… σ’ αυτή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής κεντρικός χαφ που έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας μ’ ενοχλήσεις στη μέση, ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε ν’ αποχωρίσει από το club ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προφανώς, όλα αυτά με βάση κάποια πρόταση που έχει στα χέρια του. Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού; Η αυτονόητη. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Και ήδη το θέμα του παραπέμπεται στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ.

Ισπανικά… νέα

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για σημερινή πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ προς την Μπέτις για την απόκτηση του Πολ Ακουοκού: Του 25χρονου κεντρικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού που το όνομα του είχε ακουστεί έντονα και τον Ιούνιο.

Οι Ισπανοί αναφέρουν την πρόταση ως επίσημη και υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κορδόν γι’ αυτή την περίπτωση.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αν αυτές οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

Το γεγονός όμως ότι χθες βράδυ στην Αργεντινή υπήρχε η πληροφορία για πρόταση στον Σαντάγκο Εζέ της Ουρακάν και απόψε προκύπτει μια ανάλογη ιστορία από την Ισπανία, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστον για έναν ακόμη κεντρικό χαφ αυτή την εποχή.

Σε τετραγωνικά που ήδη απέκτησε τον Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024