Στην σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού προέβη σε μία πολύ ωραία κίνηση.
Ένα λουλούδι και ένα σημείωμα με γραμμένο ένα μήνυμα πάνω στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ ήταν μία κίνηση που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.
Το μήνυμα πάνω στο χαρτί ανέγραφε: «Για τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού της ΑΕΚ, Μιχάλη. Γιώργος, Ολυμπιακός, Θύρα 7».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.