Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Η «Οδύσσεια» των επιβατών - Βαλίτσες που δεν φορτώνονται ποτέ και φτάνουν μετά από μέρες

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Η «Οδύσσεια» των επιβατών – Βαλίτσες που δεν φορτώνονται ποτέ και φτάνουν μετά από μέρες

Τι καταγγέλλουν πολίτες στο MEGA.

«Οδύσσεια» περιμένει όσους επιβάτες τύχει να χάσουν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς μπορεί να περιμένουν ώρες ολόκληρες στο γκισέ για να τις βρουν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η αναμονή μπορεί να κρατήσει και ημέρες με τους ιδιοκτήτες  να παραλαμβάνουν τις απολεσθέντες αποσκευές τους με κούριερ.

Την υπομονή που έκαναν μέχρι να πάρουν στα χέρια τις αποσκευές τους και την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξιστόρησαν επιβάτες που μίλησαν στο MEGA.

«Περιμέναμε δύο ημέρες, δεν είχαμε τις βαλίτσες μας και μετά μας ήρθαν», είπε μία επιβάτης.

«Ήταν ένας δικός μου άνθρωπος, συγγενής μου, μετά από μία εβδομάδα του τη στείλανε και τον αποζημίωσαν. Γίνονται πολλά ευτράπελα εδώ από ό, τι καταλαβαίνω και χθες ήταν μία άφιξη καθυστέρησαν 2 ώρες για τη βαλίτσα», είπε άλλος επιβάτης.

Επιβάτες καταγγέλλουν πως υπάλληλοι στο αεροδρόμιο είναι απρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν και δείχνουν αδιαφορία όταν προκύπτει απώλεια αποσκευής.

«Μετά από λίγο καιρό τη βρήκανε και ήρθαν και την παρέλαβαν ή του την έστειλαν, έχουμε τώρα κι αυτή τη διαδικασία», είπε ακόμα.

Οι επιβάτες που προσγειώνονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ψάχνουν να βρουν κάποιον υπεύθυνο να τους πει τι έχει συμβεί και να τους δώσει μία απάντηση.Τις περισσότερες φορές καταλήγουν στον υπάλληλο μίας εταιρείας που έχει τη διαχείρισή των αποσκευών, ο οποίος συνήθως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο οι αποσκευές δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους.

Οι αποσκευές δε φορτώθηκαν ποτέ

Πριν από περίπου 20 ημέρες, όπως καταγγέλλουν επιβάτες στο MEGA, οι αποσκευές τους δε φορτώθηκαν ποτέ στη βραδινή πτήση που προσγειώθηκε από τη Νάξο στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

«Δεν μπορούμε να λέμε ότι γίνονται αυτά τα πράγματα και να μην υπάρχει ένας υπεύθυνος να μας ενημερώσει, τη στιγμή που διατεινόμαστε ότι η βαριά μας βιομηχανία είναι ο τουρισμός. Φεύγει ολόκληρο αεροπλάνο και δεν ειδοποιεί κανείς, ούτε το πλήρωμα να μας πει ότι ξέρετε οι βαλίτσες δε φορτώθηκαν. Αν εμένα μου το λέγανε στη Νάξο ότι κοίταξε να δεις πήγαινε μεν αλλά η βαλίτσα μπορεί να μην έρθει, εγώ μπορεί να επέλεγα να φύγω με το πλοίο γιατί είχα πράγματα που χρειαζόμουν μέσα», είπε μία επιβάτης.

«Δεν μπορούσαν να μας απαντήσουν, μας είπαν στην αρχή ότι κάποιος δε φόρτωσε τις βαλίτσες, αν είναι δυνατόν. Ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος εκεί, προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία, δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο, όλα γίνονται με mail. Δεν υπάρχει κάποιος να σου πει κάτι υπεύθυνα, θα γίνει αυτό, δεν θα γίνει», κατήγγειλε μία άλλη επιβάτης.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν στις απολεσθείσες αποσκευές υπάρχουν φάρμακα ή όταν ο επιβάτης αλλάζει πτήσεις για να φθάσει στον τελικό προορισμό του.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024