Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τερζής: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν»

Τερζής: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν»

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Τόλη Τερζή ενόψει του πρώτου ματς του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στο αυριανό (10/8, 21:15) παιχνίδι με την Ντίναμο Κιέβου και ξεκαθάρισε πως ο Άρης δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Όσα είπε ο Τερζής:

Για τον Μιχάλη: «Εμείς το έχουμε ζήσει δύο φορές με τον Τόσκο και τον Άλκη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Μιχάλη και της ΑΕΚ. Ας ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος ο Μιχάλης και να μην έχουμε άλλα θύματα».

Για τον αγώνα: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με την Ντιναμό, είναι μία ποιοτική ομάδα, με διακρίσεις στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα της. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ο Άρης δεν φοβάται κανέναν, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε την βοήθεια που δίνει ο κόσμος μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, να μην κάνουμε λάθη και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. περιμένουμε πως και πως αυτά τα παιχνίδια, θέλουμε να δείξουμε ποιος είναι ο Αρης, να ακουστεί και πάλι το όνομα της ομάδας μας στην Ευρώπη».

Για την Ντιναμό: «Η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Παίζουμε στο γήπεδο μας, ξέρουμε πως θα έχουμε 20.000 στο πλευρό μας, θέλουμε να κερδίσουμε, γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε».

Για την έλλειψη στόπερ και την αποχώρηση Εμπακατά: «Όσον αφορά για τον Εμπακατά η διοίκηση έκανε προσπάθεια για να τον κρατήσει για τα παιχνίδια, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση του, ήταν ανένδοτος. Αν το μυαλό ενός παίκτη έχει φύγει από την ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσει».

Για Μπράμπετς και Οντουμπάτζιο: «Ο Μπράμπετς είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, ο Οντουμπάτζιο έκανε αυτό που του ζητήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια» ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Μοντόγια είπε: «Ο Μοντόγια έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις, τα εργομετρικά του είναι τέλεια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Επίσης πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο πλάνο που ετοιμάσαμε. Αν το καταφέρουμε στον απόλυτο βαθμό, θα ήμαστε εμείς οι νικητές».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024