Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Μάικ Τζέιμς – Εντονη φημολογία για Ολυμπιακό

Χαμός με Μάικ Τζέιμς – Εντονη φημολογία για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διέψευσε πριν από λίγες ημέρες, αλλά τις τελευταίες ώρες «βουίζει» ξανά το Μονακό για τον Αμερικανό σούπερ σταρ και τους Ερυθρόλευκους.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media να διέψευσε όσα είχαν γραφτεί και ακουστεί περί Μάικ Τζέιμς, αλλά τις τελευταίες ώρες η κουβέντα για τον Αμερικανό σούπερ σταρ «φούντωσε»  ξανά και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ακόμα και για συμφωνία του 33χρονου γκαρντ με τους Πειραιώτες!

Σύμφωνα με ατζέντηδες, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με τον Μάικ Τζέιμς και το μέλλον του Αμερικανού σούπερ σταρ της Μονακό, ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκαθάρισε στα social media ότι δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Όπως αναφέρουν οι εν λόγω ατζέντηδες, ο Μάικ Τζέιμς δεν θέλει να μείνει στη Μονακό, καθώς είναι έντονα ενοχλημένος μετά την απόκτηση του Κέμπα Ουόκερ και θέλει να πάει σε άλλη ομάδα. Μέσω ενός παίκτη του Ολυμπιακού ο Αμερικανός εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά και άρχισαν οι πρώτες διερευνητικές επαφές για να φανεί εάν και κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών.

Μέσω του συγκεκριμένου παίκτη, όπως τονίζουν πάντα οι ατζέντηδες που γνωρίζουν την υπόθεση, οι δύο πλευρές άρχισαν να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Μάικ Τζέιμς να εκφράζει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο εκτιμάει πάρα πολύ και σέβεται απεριόριστα. Την ίδια στιγμή ο παίκτης του Ολυμπιακού, που έκανε το κονέ, εμφανιζόταν σίγουρος ότι ο Μάικ Τζέιμς είναι το κομμάτι που λείπει από το φετινό ερυθρόλευκο παζλ. Για να «κολλήσει», όμως, αυτό το κομμάτι δεν αρκεί να συμφωνήσει ο Αμερικανός με τους νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς για να υπάρξει «γάμος» θα πρέπει να αποχωρήσει από την Μονακό, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετές συζητήσεις, όπως αναφέρουν οι εν λόγω πηγές, προκειμένου να βρεθεί τρόπος και να αποχωρήσει από την Μονακό ο Μάικ Τζέιμς και φαίνεται πως έχει υπάρξει πρόοδος στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Αμερικανό σούπερ σταρ, όπως βγαίνει από την πιάτσα των ατζέντηδων, να βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό. Όπως τονίζουν οι συγκεκριμένοι μάνατζερ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς.

Όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά κυρίως από μανατζερικές πηγές και δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό, ο οποίος με ανάρτησή του πριν από λίγες ημέρες είχε διαψεύσει τα περί Μάικ Τζέιμς. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο έντονη φημολογία, χωρίς να έχει προκύψει κάτι παραπάνω. Απομένει να φανεί εάν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Αναμφίβολα πάντως εάν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Μάικ Τζέιμς, δυναμώνει πάρα πολύ και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπάρχει στα γκαρντ…

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024