Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάσος: Μια αγροτική γιατρός για 4000 ανθρώπους

Κάσος: Μια αγροτική γιατρός για 4000 ανθρώπους

Επείγουσα έκκληση του Δημάρχου Κάσου για την κάλυψη των αναγκών Υγείας τους Νησιού.

Επείγουσα έκκληση του Δημάρχου Κάσου για την κάλυψη των δομών Υγείας του Νησιού με ιατρικό προσωπικό, μέσω επιστολής που έστειλε στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλο , στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής Γιάννη Παππά και στους Βουλευτές του νομού Δωδεκανήσου ζητώντας την παρέμβαση τους για την άμεση κάλυψη τους .

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προκύπτει επιτακτική ανάγκη παρέμβαση σας για την μετακίνηση ιατρικού προσωπικού στο ΠΠΙ Κάσου καθώς λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης και γενικότερα της αύξησης του πληθυσμού του νησιού οι υπηρεσιακές ανάγκες του ΠΠΙ Κάσου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα .

Μετά και την κένωση των δυο θέσεων ιατρών ενός ειδικότητας και ενός επιπλέον αγροτικού όπως αυτές προβλέπονται στο ΟΕΥ του ΠΠΙ Κάσου, σήμερα υπεύθυνη για την περίθαλψη 4000 κατοίκων είναι μια αγροτική γιατρός η οποία υποχρεούται να εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με τον φόρτο εργασίας της καθημερινά να αυξάνεται .

Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης του ΠΠΙ Κάσου και παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για την πλήρη κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του ιατρείου του νησιού μας» .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in, γιατροί έμπειροι που παραθερίζουν στο νησί προσφέρουν αυτή την περίοδο αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους όπου παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in στο νησί μέχρι πρότινος υπηρετούσε και άλλη μια αγροτική γιατρός η οποία όμως έφυγε δυο ημέρες πριν και ακόμη δεν έχει αντικατασταθεί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024