Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριζική αλλαγή για τον Τσιτσιπά – «Είναι καιρός για νέα πράγματα» (pics)

Ριζική αλλαγή για τον Τσιτσιπά – «Είναι καιρός για νέα πράγματα» (pics)

Σημαντική αλλαγή στο προπονητικό του team του Στέφανου Τσιτσιπά.

Νέο κεφάλαιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας πρωταθλητής από το Τορόντο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή για το τουρνουά Masters της ΑΤΡ, ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή στο προπονητικό του team.

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του θα επιστρέψει μετά από απουσία τριών μηνών ο Μαρκ Φιλιππούσης, με έναν πολύ ανώτερο ρόλο πλέον.

Ο παλαίμαχος Αυστραλός τενίστας αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή του Στέφανου Τσιτσιπά, γεγονός που σημαίνει ότι ο πατέρας του νούμερο 4 στον κόσμο φεύγει από αυτή τη θέση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο Φιλιππούσης ήταν στην ομάδα του Τσιτσιπά για αρκετό διάστημα προτού αποχωρήσει πριν από τρεις μήνες. Πλέον επιστρέφει με έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο, αυτόν του πρώτου προπονητή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Στέφανος, ο πατέρας του και προπονητής του, Απόστολος, πήρε… άδεια την οποία ο Έλληνας τενίστας χαρακτήρισε αναγκαστική μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο πλευρό του.

Βέβαια διαβεβαίωσε πως δεν πάει πουθενά ο Απόστολος και πως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα ξανά επιστρέψει ανανεωμένος.

«Ο πατέρας μου τώρα είναι σε άδεια, του έδωσα χρόνο να ξεκουραστεί. Έχει να πάρει άδεια από τότε που ήμουν 12 χρονών! Νομίζω είναι υγιές για εκείνον να μείνει λίγο καιρό μακριά από το Tour και να επιστρέψει ανανεωμένος.

Oι γονείς πολλές φορές είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και το καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορεί να μην είμαι γονιός, αλλά μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις το παιδί σου να τα δίνει όλα και να περνάει τόσα πολλά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Τον αγαπώ και θέλω να συνεχίσει να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού που έχουμε χτίσει μαζί, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι ακόμα μαζί μας και ακόμα ακολουθεί τη διαδρομή μας και το ταξίδι μας».

«Είναι καιρός να συνεχίσουμε να εξερευνούμε για νέα πράγματα. Είμαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ, αλλά και να τα αξιοποιήσω για την εξέλιξη της καριέρας μου, επειδή κατά καιρούς έχω νιώσει να μένω στάσιμος.

Και ο Μαρκ είναι γονιός. Μπορεί να μην είναι ο πατέρας μου, αλλά έχει περάσει πολλές στιγμές και στη δική του καριέρα που μπορεί να αναγνωρίσει και να αποτυπώσει καλύτερα κάποια πράγματα.

Είναι απίστευτος άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πολύ και ήταν πάντα εκεί για μένα. Ακόμα και όταν ο κόσμος δεν τον έβλεπε κοντά μου, ήταν εκεί για μένα. Είναι μια πολύ μεγάλη προσθήκη για την ομάδα μας».

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ και συγκεντρώνω μερικούς καλούς και ευεργετικούς βαθμούς για μένα τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω θέσει υψηλά στάνταρ, θέλω να κλείσω τη χρονιά δυνατά, και θέλω να κρατήσω αυτή την υπόσχεσή.

Θέλω να τελειώσω τη χρονιά, να πάω διακοπές και να πω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα αυτούς τους τελευταίους μήνες για να βελτιώσω ότι και όσα μπορούσα να βελτιώσω. Και φυσικά να έχω δημιουργήσει μεγάλο αντίκτυπο στο Tour, ως το τέλος της χρονιάς».

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024