Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισχυρό σύμμαχο για την προστασία των δασών απέκτησε η Ανατολική Σάμος

Ισχυρό σύμμαχο για την προστασία των δασών απέκτησε η Ανατολική Σάμος

Την τεχνογνωσία των στελεχών του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού, θα έχουν από εδώ και στο εξής τα στελέχη του συνδέσμου της Σάμου.

«Σάμος, Υμηττός Ενωμένοι» είναι ο τίτλος που επέλεξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού, Γιάννης Κωνσταντάτος για να επισημοποιήσει αυτό που έγινε στο Δήμο της Ανατολικής Σάμου.

Και αυτό που έγινε αφορά το Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τον Σ.Π.Α.Υ που υπογράφηκε και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προστασία των δασών του νησιού.

Ο ΣΠΑΥ που έχει μέλη τους 12 Δήμους που εφάπτονται με τον Υμηττό, συν τον Δήμο Αθηναίων, ανοίγει τον κύκλο του μεταφέροντας την τεχνογνωσία του και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η υπογραφή του Μνημονίου έγινε στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου και εκπρόσωπων εθελοντικών ομάδων Σαμίων, του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και Προέδρου του ΣΠΑΥ, Γιάννη Κωνσταντάτου, με το οποίο θα αναλάβει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού την τεχνική και νομική οργάνωση του αντίστοιχου Συνδέσμου στη Σάμο, προκειμένου το πανέμορφο νησί να ενισχυθεί πιο αποτελεσματικά στο μέλλον στην πρόληψη με τις πυρκαγιές και της ενίσχυσης των εθελοντικών του ομάδων.

«Το ακριτικό νησί μας, χρειάζεται και έχει τη στήριξη όλων μας γιατί βαστάει Θερμοπύλες» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ όπως αναφέρθηκε οι δυο Δήμοι θα επιδιώξουν να διευρύνουν την συνεργασία τους και στον τουρισμό.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024