Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα επιλέξω το σωστό γραφείο για το παιδί μου;

Πώς θα επιλέξω το σωστό γραφείο για το παιδί μου;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε το κατάλληλο γραφείο για το παιδί αλλά και να το εξοπλίσετε σωστά για μια δυναμική σχολική χρονιά.

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς, περίοδος που μας επιτρέπει να οργανωθούμε και να κάνουμε τις λίστες μας για όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί για το δυναμικό του ξεκίνημα. Ειδικά εάν είναι η πρώτη του χρονιά στο σχολείο, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προμηθευτείτε είναι το παιδικό γραφείο, το μέρος όπου θα μελετά αλλά και θα παίζει, θα γράφει ή θα ζωγραφίζει.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σκέτο παιδικό γραφείο, που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε μέσα στο δωμάτιο ώστε να πλαισιώνει αρμονικά τα υπόλοιπα έπιπλα, αφήνοντας όμως και ελεύθερο χώρο για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τυποποιημένες έτοιμες λύσεις σε διαφορετικά σετ που θα ταιριάζουν στο γούστο και τα ενδιαφέροντα του παιδιού.

Η ιδανική θέση για το παιδικό γραφείο είναι δίπλα ή μπροστά από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα όπου θα μπαίνει άπλετο φυσικό φως, που θα τονώνει την συγκέντρωση του παιδιού όσο διαβάζει και την γνωστική του απόδοση.

Πώς θα εξοπλίσουμε το παιδικό γραφείο;

Απαραίτητη για να διαβάζει ή να παίζει άνετα στο γραφείο του είναι η παιδική καρέκλα που θα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένη, για να υποστηρίζει την καλή του στάση μιας και θα περνά καθισμένο αρκετές ώρες της ημέρας. Είναι σημαντικό να είναι ευέλικτη και πρακτική ώστε να μπορεί να την μετακινεί εύκολα για να κάθεται όπως το βολεύει. Εξίσου σημαντικό είναι και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο όπου θα μπορεί να ακουμπά τα πόδια του για να διατηρεί την καλή του στάση.

Το φωτιστικό γραφείου είναι το αμέσως επόμενο αξεσουάρ που θα χρειαστεί, για να βλέπει άνετα και να συγκεντρώνεται καλύτερα στο διάβασμα αλλά και στο παιχνίδι.

Τα διαλείμματα είναι απαραίτητα για καλύτερη απόδοση για αυτό μπορείτε να παροτρύνετε το παιδί να παίζει ή να ζωγραφίζει στο μπλοκ ζωγραφικής του. Τόσο οι νερομπογιές όσο και οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα «εργαλεία» για το χόμπι του, τα οποία μπορεί να έχει αποθηκευμένα και οργανωμένα είτε στο συρτάρι του γραφείου του είτε σε μια μεγάλη μολυβοθήκη.

Επίσης μην ξεχάσατε να προμηθευτείτε πολλά μολύβια, γόμες και ξύστρες για τους μαθητές μικρότερης ηλικίας και πολλά στυλό για τους μεγαλύτερους. Η γραφική ύλη είναι απαραίτητη και ποτέ δεν είναι αρκετή (όπως θα διαπιστώσετε εάν δεν το έχετε αντιληφθεί ήδη).

Για τα παιδιά στις μεγαλύτερες τάξεις, που αναλαμβάνουν εργασίες, που χρειάζονται μελέτη και πλοήγηση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να προμηθευτείτε laptop που θα μπορεί να χρησιμοποιεί στο σπίτι αλλά θα έχει την δυνατότητα να το παίρνει μαζί του και στις διακοπές για να συνεχίζει την μελέτη του.

Θα τα βρείτε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιδικά γραφεία και γραφική ύλη ενώ θα τα παραλάβετε όλα στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα με κάθε σας αγορά επωφελείστε επιπλέον, αφού μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024