Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντισασί (pic, vids)

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντισασί (pic, vids)

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Άξελ Ντισασί, που αφήνει τη Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ, προχωρώντας στην απόκτηση του Άξελ Ντισασί από την Μονακό.

Ο 25χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, μετά από 130 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα αφήνει τη Μονακό, η οποία θα εισπράξει 45 εκατομμύρια ευρώ για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Ντισασί υπέγραψε συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας μέχρι το 2029, με τους «μπλε», οι οποίοι αποκτούν πλέον ένα στόπερ, που έχει παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο και βρισκόταν και στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τσέλσι: 

«Ο κεντρικός αμυντικός συμφώνησε για εξαετές συμβόλαιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έρχεται με πλούσια εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Ντισασί έχει πραγματοποιήσει 130 συμμετοχές στη Ligue 1, έχει επιλεγεί τέσσερις φορές από τη Γαλλία και ήταν μέλος της ομάδας της χώρας του για το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Οι συν-αθλητικοί διευθυντές Laurence Stewart και Paul Winstanley δήλωσαν: «Ο Άξελ έχει επιδείξει την ποιότητά του για αρκετές σεζόν στη Γαλλία και αυτό έχει οδηγήσει επάξια σε αναγνώριση στη διεθνή σκηνή».

«Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και χαιρόμαστε που αυτό θα γίνει με την Τσέλσι. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και ανυπομονούμε να ενωθεί με τον Ποκετίνο και τους νέους του συμπαίκτες τις επόμενες ημέρες».

Γεννημένος στο Γκονές, στα προάστια του Παρισιού, ο Ντισασί ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί FC και έκανε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας το 2015. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Ρεμς και ο κεντρικός αμυντικός βοήθησε την ομάδα να εξασφαλίσει την άνοδο στη Ligue 1 ως πρωταθλητής στο τέλος της περιόδου 2017/18.

Η μετακίνησή του στη Μονακό έγινε μετά από μια εκπληκτική καμπάνια στη Ligue 1. Ο Ντισασί πραγματοποίησε 129 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τους Μονεγάσκους και οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον του προπονητή της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Ντισασί επιλέχθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και έγινε ο πρώτος Γάλλος διεθνής ντεμπούτο σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1966, αφού έπαιξε εναντίον της Τυνησίας,. Ο 25χρονος θα έκανε άλλες δύο συμμετοχές στο τουρνουά, καθώς η Γαλλία έφτασε στον τελικό και τερμάτισε δεύτερη.

Τρομερή παρουσία στον αέρα, έξυπνος αναγνώστης του παιχνιδιού και αμυντικός ικανός να χρησιμοποιηθεί ως δεξιός μπακ όταν χρειάζεται, ο Ντισασί θα δοκιμαστεί τώρα απέναντι σε επιτιθέμενους της Premier League υπό τον Ποκετίνο.

Καλώς ήρθες στην Τσέλσι, Άξελ!»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024