Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Τσέριν και Πάλμερ Μπράουν

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Τσέριν και Πάλμερ Μπράουν

Τσέριν και Πάλμερ Μπράουν αντικατέστησαν τους Ζέκα και Σένκεφελντ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού και δίνουν περισσότερες επιλογές στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς ενόψει Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο και πλέον υπάρχει για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η μεγάλη πρόκληση της Μαρσέιγ, στα διπλά ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Γάλλοι εκτός από καλό όνομα, έχουν και μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό στο στρατόπεδο των πράσινων θα χρειαστούν κάθε διαθέσιμη και ετοιμοπόλεμη επιλογή που έχουν στο ρόστερ τους. Με το σκεπτικό αυτό, έγινε και η αντικατάσταση του τραυματία Σένκεφελντ αλλά και του φανερά ανέτοιμου Ζέκα από τους Πάλμερ Μπράουν και Τσέριν αντίστοιχα.

Ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός μπορεί να είναι ακόμα πολύ νέος στην ομάδα, αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης είναι απόλυτα έτοιμος. Θα αρχίσει από σήμερα κιόλας τις προπονήσεις για να μάθει και τους νέους του συμπαίκτες και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί, αν παραστεί κάποια ανάγκη κατά τη διάρκεια ακόμα και της πρώτης αναμέτρησης με τους Μαρσεγιέζους στις 9/8 στη Λεωφόρο (21:00).

Από την άλλη, με το ματς να είναι πολύ σημαντικό και να αναμένεται να παιχτεί στα… κόκκινα από τους ποδοσφαιριστές, είναι εύλογο να μην μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει ο Κάρλος Ζέκα. Ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού σίγουρα υπολογίζεται μέσα στη σεζόν από τον Γιοβάνοβιτς, αλλά τα επίπεδα  ετοιμότητά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν είναι ακόμα τα επιθυμητά. Ο Τσέριν που έχει επιστρέψει μετά τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός των δύο ματς με την Ντνίπρο, θα προπονηθεί σε φουλ ένταση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη και είναι πολύ πιθανό να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μαρσέιγ.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024