Γκάλης: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, θα ήθελα κάθε αθλητής να ζήσει τέτοιες στιγμές»
Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τη βράβευσή του και για τις σπουδαίες στιγμές που ζει ακόμη, με την αναγνώριση του κόσμου προς το πρόσωπό του.
Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Νίκος Γκάλης για τη βράβευση από την ΕΟΚ και τη φανέλα του που υψώθηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.
Ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ότι είναι πολύ συγκινημένος και επισήμανε πως θα ήθελε κάθε αθλητής να ζήσει τέτοιες στιγμές.
Όσα είπε ο Γκάλης:
«Είναι πού ιδιαίτερη για εμένα αυτή η βράβευση, γιατί είναι η αθλητική μου οικογένεια και όταν σε τιμά η αθλητική σου οικογένεια, είναι για μένα μια από τις μεγαλύτερες στιγμές.
Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι τεράστια τιμή για κάθε αθλητή το να κρεμάνε τη φανέλα του. Είναι σαν να έπαιζα εχθές, όταν σήκωσα το κύπελλο του ’87. Δεν ξεχνάω ποτέ τις στιγμές που έζησα με την Εθνική ομάδα και με τον κόσμο στο γήπεδο. Θα ήθελα ο κάθε αθλητής να μπορεί να ζήσει τέτοιες στιγμές».
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας
- Σε χαμηλό 16 ετών το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Mίλαν – Τζένοα 1-1: Γκέλα των Ροσονέρι σε ματς – ροντέο
- Μινεάπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πράκτορα της ICE που σκότωσε την 37χρονη


