Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλη σου η ζωή σε ένα γύρισμα της ρουλέτας - Ο άνθρωπος που πούλησε τα πάντα και πόνταρε «στο κόκκινο»

Όλη σου η ζωή σε ένα γύρισμα της ρουλέτας – Ο άνθρωπος που πούλησε τα πάντα και πόνταρε «στο κόκκινο»

Όλη του η ζωή κρίθηκε σε μια στιγμή...

Πώς θα σας φαινόταν να παίζατε ολόκληρη τη ζωή σας σε ένα γύρισμα της ρουλέτας; Αρκετοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια, ωστόσο κανένας δεν το έχει κάνει στον βαθμό που το έκανε ο Ashley Revell.

Ο 34χρονος -τότε- Βρετανός αποφάσισε να ρισκάρει και να… αφήσει την τύχη να αποφασίσει αν θα γίνει πλούσιος ή αν «θα μείνει στην ψάθα».

Όλα συνέβησαν το μακρινό 2004, όταν ο Ashley αποφάσισε να πάρει το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του.

Πούλησε το σπίτι του, το αυτοκίνητό του, ακόμη και τα ρούχα του και αφού συγκέντρωσε περίπου 135 χιλιάδες δολάρια, τα έπαιξε όλα στο καζίνο, σε μια μόνο προσπάθεια.

Κόκκινο ή μαύρο;

Κάτω λοιπόν από τα άγρυπνα βλέμματα εκείνων που βρίσκονταν στο χώρο αλλά και των τηλεθεατών, που είχαν ενθουσιαστεί με το ρίσκο (για κάποιους απερισκεψία) του, ο Revell τα πόνταρε όλα στο κόκκινο.

Τελικά, όπως φάνηκε η τύχη ήταν με το μέρος του, με τον Revell να διπλασιάζει τα χρήματα του και να φεύγει με το τεράστιο ποσό των 270.600 ευρώ!

Σε μια μεταγενέστερη συνέντευξη στο CNN, ο Λονδρέζος αποκάλυψε πόσο κοντά θα είχε φτάσει στην καταστροφή. «Ήμουν λίγα δευτερόλεπτα μακριά από το να χάσω όλα όσα είχα. Πούλησα ό,τι είχε αξία για να χρηματοδοτήσω αυτό το τρελό στοίχημα».

Μια απόφαση… κατά τύχη

Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, ο ίδιος πολλά χρόνια μετά «πριν φτάσω στον ρουλέτα, σκεφτόμουν να το βάλω στο μαύρο, και ξαφνικά ο τύπος γύρισε την μπάλα και όλοι οι τηλεθεατές του Sky ψήφισαν ότι έπρεπε να το βάλω στο κόκκινο».

«Έτσι ξαφνικά τα έβαλα όλα στο κόκκινο. Αυτό που πραγματικά ανησυχούσα ήταν ότι θα έχανα και οι γονείς μου θα στεναχωριούνταν και η οικογένειά μου, ξέρετε, όλοι οι φίλοι μου θα στεναχωριούνταν».

Τι έκανε με τα χρήματα

Παρά την πολύ μεγάλη τύχη, ο δρόμος του στη συνέχεια δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού ο Ashely κέρδισε πολλά, η δική του εταιρεία πόκερ «Poker UTD» δυστυχώς κατέρρευσε. Τα υπόλοιπα κέρδη του ξοδεύτηκαν σε ένα ταξίδι με μοτοσικλέτα σε όλη την Ευρώπη, όπου η μοίρα θα επηρέαζε τη ζωή του για άλλη μια φορά, καθώς ο τζογαδόρος γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο.

Τώρα, ο Ashely δημιούργησε τη διαδικτυακή υπηρεσία συντόμευσης URL four.me, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν τη διεύθυνση του ιστοτόπου τους ως μια λέξη με τέσσερα γράμματα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024