Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΕΛΙSSES: 1.000 εισιτήρια σε 1 ώρα στο Ηρώδειο - Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα

ΜΕΛΙSSES: 1.000 εισιτήρια σε 1 ώρα στο Ηρώδειο – Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα

«Είμαι πανευτυχής! Πρώτον, γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Και δεύτερον γιατί για εμάς, τις ΜΕΛΙSSES, είναι μια στιγμή ιδιαίτερη, μαγική, τεράστια» είπε ο Χρήστος Μάστορας

Μια σπουδαία συναυλία για καλό σκοπό ετοιμάζουν οι ΜΕΛISSES στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θερμά και τον Χρήστο Μάστορα να ευχαριστεί δημόσια το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη.

Μέσα από τα social media ο frontman του no1 συγκροτήματος, φανερά συγκινημένος, γνωστοποίησε ότι μέσα σε 1 ώρα από την έναρξη της προπώλησης, αγοράστηκαν 1.000 για τη φιλανθρωπική συναυλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το «Μαζί για το παιδί». «Είμαι πανευτυχής! Πρώτον, γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Και δεύτερον γιατί για εμάς, τις ΜΕΛΙSSES, είναι μια στιγμή ιδιαίτερη, μαγική, τεράστια», πρόσθεσε ο Χρήστος Μάστορας.

Στη συναυλία, που θα γίνει την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00, οι ΜΕΛΙSSES θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα, από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Ξύλινα Σπαθιά, ενώ παράλληλα θα παίξουν και μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία.

Μαζί τους στη σκηνή, ως τιμώμενοι καλεσμένοι, θα είναι τρεις από τους σπουδαιότερους frontmen εμβληματικών συγκροτημάτων της χώρας που έχουν αφήσει εποχή.

Ο Πασχάλης που με τους Olympians από τα μέσα της δεκαετίας τoυ 1960 εισήγαγε ευρωπαϊκούς ρυθμούς στα εγχώρια μουσικά πρότυπα θεμελιώνοντας το δρόμο για την ελληνική pop, ο Μπάμπης Στόκας που με τους Πυξ Λαξ τα τελευταία 30 χρόνια αποτελούν το πιο επιδραστικό rock συγκρότημα της χώρας μας και ο Κώστας Τουρνάς, που με τους πρωτοποριακούς Poll τάραξε τα νερά της ελληνικής μουσικής. Στην παρέα θα βρίσκεται και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Εισιτήρια στο https://www.ticketservices.gr/event/melisses-mazi/?lang=el

Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024