Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Opel Crossland: To πέρασμα

Opel Crossland: To πέρασμα

Το νέο Crossland θα αποτελεί μια ριζικά διαφορετική προσωπικότητα σε σχέση με το σημερινό εαυτό του περιλαμβάνοντας στις επιλογές του (και) μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση αλλά μια εντελώς νέα σχεδίαση που θα εγκαινιάσει το πέρασμα σε μια νέα εποχή για το μοντέλο

Φωτογραφίες: Automedia

H Opel ετοιμάζει την νέα γενιά του Crossland η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί το μοτίβο του κεραυνού στο καμουφλάζ του επίμαχου δοκιμαστικού πρωτότυπου αλλά και όπως επιβάλλει η στρατηγική του ομίλου Stellantis της γερμανικής φίρμας θα περιλαμβάνει στις επιλογές του και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Πλην των νέων τεχνολογιών το νέο Crossland ελάχιστα θα θυμίζει σχεδιαστικά τον σημερινό εαυτό του, προσεγγίζοντας περισσότερο την αισθητική του Mokka όπως αποδεικνύει μια λίγο πιο προσεκτική παρατήρηση στις λήψεις του μοντέλου ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου.

Αυτό που θα αλλάξει επίσης είναι οι αναλογίες του καθώς η νέα γενιά δείχνει να υιοθετεί μια πιο τετραγωνισμένη όσο και πιο επιβλητική σχεδίαση που συνδυάζεται και με ακόμα πιο αυξημένη απόσταση από το έδαφος αλλά και μεγαλύτερο συνολικό ύψος αμαξώματος.

Στις ιδιάζουσες λεπτομέρειες του πρωτότυπου μπορεί να παρατηρήσει κανείς και το πορτοκαλί τμήμα στους τροχούς, στοιχείο που δεν αποκλείεται να επιβιώσει και στην έκδοση παραγωγής μιας και η Opel έχει ήδη αποδείξει με το Mokka ότι μπορεί να επιδιώξει μια λιγότερο αναμενόμενη και ασυμβίβαστη αισθητική.

Εκτός από την δεδομένη ηλεκτροκίνητη έκδοση, το νέο Crossland που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του 2024 θα είναι διαθέσιμο και με κινητήρες εσωτερικής καύσης τουλάχιστον μέχρι το 2028 οπότε και η γερμανική φίρμα έχει ανακοινώσει την πλήρη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Μέχρι τότε το νέο Crossland αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρου σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος και πιθανότατα σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία. Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί και στο εσωτερικό που εκτός από τις τελευταίες ψηφιακές τεχνολογίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο οπλοστάσιο της Opel του ομίλου Stellantis αναμένεται να υιοθετήσει έξυπνες λύσεις όπως η δυνατότητα κύλισης των πίσω καθισμάτων και η «τμηματική» αναδίπλωσή τους προκειμένου να μεγιστοποιείται η χρηστικότητά του.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024