Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Άνταμ Τσέριν!
Ακριβώς 25 μέρες μετά τον τραυματισμό του σε φιλικό αγώνα, ο Σλοβένος άσος ακολούθησε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«25 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Πετρολούλ, ο Άνταμ Τσέριν επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων! Ο Σλοβένος μέσος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και πλέον τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις εφαρμογής του transition, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.