Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξορθολογισμός των χρεώσεων του νερού για τα τουριστικά καταλύματα στο Δήμο Δελφών

Εξορθολογισμός των χρεώσεων του νερού για τα τουριστικά καταλύματα στο Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών προχωρά στον εξορθολογισμό των χρεώσεων του νερού στα τουριστικά καταλύματα, τροποποιώντας με απόφαση του ΔΣ τις σχετικές προβλέψεις του Κανονισμού Ύδρευσης για τα υδρόμετρα.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, στα τουριστικά καταλύματα (κύρια και μη κύρια) τοποθετείται ένα ή περισσότερα υδρόμετρα ανάλογα με την δυναμικότητά τους, κατόπιν σχετικής αυτοψίας της υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η ποσότητα του νερού δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών τους, η αρμόδια υπηρεσία δύναται να προβεί επιπλέον σε αύξηση της παροχής ύδατος, εφόσον δεν προκαλείται πρόβλημα επάρκειας υδροδότησης στο συνολικό δίκτυο (πτώση πίεσης κλπ).

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α., κ. Ευάγγελος Κούσουλας, με δήλωσή του τονίζει τη σημασία που έχει για τους επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων η εν λόγω απόφαση, καθώς μέσω της χορήγησης περισσότερων παροχών εξασφαλίζεται η επαρκής ποσότητα νερού, ενώ επίσης γίνεται και περιορισμός των παράλογων υπερβάσεων των χρεώσεων στους λογαριασμούς.

«Ο Δήμος Δελφών, μέσω της απόφασης αυτής, απαντά σε ένα δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου των καταλυμάτων, με άμεσα θετικές συνέπειες για τους ίδιους, αλλά και τους επισκέπτες καθώς μέσω της μείωσης των χρεώσεων ενισχύεται η συγκράτηση των τιμών», σημείωσε αντίστοιχα ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024