Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πνιγμοί: Τέσσερις ακόμη λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους - Σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Λέσβο και Αιδηψό

Πνιγμοί: Τέσσερις ακόμη λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους – Σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Λέσβο και Αιδηψό

Άλλοι τέσσερις πνιγμοί σημειώθηκαν στις ελληνικές θάλασσες την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί στις ελληνικές θάλασσες. Σύμφωνα με το Λιμενικό, τη ζωή τους έχασαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Λέσβο και Αιδηψό.

Αναλυτικότερα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες, από την παραλία Κρυονέρι Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας, 75χρονη, με τη συνδρομή Ε/Π – Α/Κ σκάφους.

Η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου Χατζηκώστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ωστόσο κατέληξε

Νεκρός ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες χθες, από την παραλία Ποταμάκια, 68χρονος. Στον άνδρα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Τραγική κατάληξη είχε και ένας 80χρονος που έχασε τη ζωή του, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Πυργών Περάματος Κόλπου Γέρας στη Λέσβο. Ο 80χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Περάματος Κόλπου Γέρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λουτρών Αιδηψού Εύβοιας 59χρονος αλλοδαπός. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024