Μιτς ΜακΚόνελ: «Πάγωσε» μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Συνεργάτης του ανέφερε πως ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις του
Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας της Γερουσίας των ΗΠΑ Μιτς ΜακΚόνελ καθώς για περίπου 20 δευτερόλεπτα «πάγωσε» την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου, χθες Τετάρτη.
Ο ΜακΚόνελ, Ρεπουμπλικανός από το Κεντάκι ανέβηκε στο βήμα προκειμένου να ξεκινήσει την προγραμματισμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο, όταν μετά από 30 δευτερόλεπτα ξαφνικά σταμάτησε, με το βλέμμα του κολλημένο στο κενό.
Οι συνεργάτες του έσπευσαν να δουν αν είναι καλά και τον ρώτησαν πώς νιώθει. Ένας εξ’ αυτών φαίνεται να πιάνει το μπράτσο του ΜακΚόνελ και του ψιθύρισε: «Γεια σου Μιτς, θέλεις να πεις κάτι άλλο ή θα πρέπει απλώς να επιστρέψουμε στο γραφείο; Θέλετε να πείτε κάτι άλλο στον Τύπο;».
Ο ΜακΚόνελ αφού παρέμεινε ανέκφραστος και δεν είπε τίποτα, ένας βοηθός τον οδήγησε προς το γραφείο του. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΜακΚόνελ επέστρεψε μπροστά στις κάμερες και δήλωσε πως είναι καλά.
Συνεργάτης του είπε στο Guardian ότι ένιωσε σαν να λιποθυμά και γι’ αυτό δεν συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου.
Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο ο 81χρονος πολιτικός είχε απουσιάσει για έξι εβδομάδες από τα καθήκοντά μετά από πτώση στην οποία χτύπησε στο κεφάλι του. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση είχε υποστεί διάσειση και κάταγμα σε ένα πλευρό.
Ο ΜακΚόνελ είχε ασθενήσει με πολιομυελίτιδα ως παιδί και έκτοτε αντιμετωπίζει δυσκολίες στις σκάλες. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει στο σπίτι του στο Κεντάκι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος για επανεκλογή το 2026, έχει επανειλημμένα αρνηθεί να πει εάν θα είναι υποψήφιος για άλλη μια θητεία ή θα προσπαθήσει να είναι υποψήφιος για ηγέτης του GOP ξανά στο επόμενο Κογκρέσο, το οποίο ξεκινά το 2025.
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)





![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)












![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442