Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του γύρω από το μπάσκετ στα νέα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα, αυτός είναι σίγουρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Greek Freak, βρέθηκε μαζί με τα αδέλφια του σε προπονητικό καμπ στη Κίνα το προηγούμενο διάστημα, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει και να δώσει τα «φώτα» του σε νεαρά παιδιά αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν στο μπάσκετ!
«Νούμερο ένα, όταν κάποιος έρχεται στο γήπεδο προσπαθείτε να φανείτε. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Εγώ όποτε πατάω στο παρκέ, ποτέ δεν απαξιώνω το παιχνίδι του μπάσκετ. Δεν με νοιάζει αν υπάρχουν κάμερες, το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όπως με βοήθησαν και εμένα παλαιότερα.
Στο τέλος της ημέρας, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που λέω στα αδέλφια μου κάθε μέρα είναι να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι άνθρωποι όταν βλέπουν το μπάσκετ, βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Οι κορυφαίοι του αθλήματος όμως βλέπουν τα μικρά κομμάτια. Πάντα μα πάντα να έχετε ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια σας για να βλέπεται το παιχνίδι.
Αν το κάνετε αυτό τότε για το υπόλοιπο της καριέρας σας τότε θα κατανοήσετε το παιχνίδι του μπάσκετ καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σε ό,τι κάνετε στο άθλημα αυτό», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ των Μπακς.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.