Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου για τον τραγικό χαμό των δύο Ηρώων πιλότων

Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου για τον τραγικό χαμό των δύο Ηρώων πιλότων

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου με δήλωσή του εκφράζει εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ την βαθιά οδύνη και τη μεγάλη θλίψη για τον τραγικό χαμό των πιλότων της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.

Η δήλωση:

Εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζω την βαθιά μας οδύνη και μεγάλη θλίψη για τραγικό χαμό των Ηρώων πιλότων της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη συντριβή του Καναντέρ στην Κάρυστο.

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους δίνοντας με αυταπάρνηση τη μάχη με τις φλόγες για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών, του φυσικού πλούτου, της πατρίδας μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθειά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους τους που εδώ και ημέρες δίνουν τη μάχη με τα πύρινα μέτωπα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024