Σε αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στη Ρόδο προχωρούν Δήμοι της χώρας
Κοντά στο δοκιμαζόμενο λαό της Ρόδου στέκονται Δήμοι της χώρας.
Η Ρόδος δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές και Δήμοι της χώρας στέλνουν είδη πρώτης ανάγκης αλλά και κλιμάκια της πολιτικής τους προστασίας.
Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε:
«Δύσκολες στιγμές στη Ρόδο.
Είμαστε εκεί, δίπλα τους, με την παρουσία μας, με το νοιάξιμο και την αγωνία μας ως κοινωνία, με τις δράσεις μας. Πράττουμε το αυτονόητο, όπως η συνείδηση όλων μας επιτάσσει.
Γι αυτό, στη Ρόδο βρίσκεται ήδη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω με 2 οχήματα, συνοδεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη.
Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου.
Επιχειρούν μαζί με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δημοτική κοινότητα Ασκληπιείου.
Επίσης, όπως έχουμε ανακοινώσει, είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από σήμερα Δευτέρα 24 έως Τετάρτη 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης».

Ο Δήμος Καλλιθέας ήδη απέστειλε τα πρώτα δέματα με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε κατόπιν επικοινωνίας τους Δημάρχου Καλλιθέας και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Κάρναβου με τον Δήμαρχο Ρόδου.
«Μετά από συνεννόηση με το Δήμο Ρόδου, ενημερωθήκαμε για ελλείψεις και άμεση ανάγκη για Φαρμακευτικό και Υγειονομικό στις οποίες σπεύσαμε να συνδράμουμε με το υλικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας το οποίο απεστάλη σήμερα.
Οι ανάγκες του Δήμου Ρόδου προς το παρόν έχουν καλυφθεί και δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω βοήθεια. Για οποιαδήποτε νέα ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας θα εκδοθεί ανακοίνωση» αναφέρει ο Δήμαρχος Καλλιθέας απευθυνόμενος στους δημότες.
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442