Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της πρώην του και αυτοκτόνησε μπροστά της επειδή ζήλευε
Τραγωδία στην Πολωνία με το φρικιαστικό έγκλημα μπροστά από ξενοδοχείο – Σε σοκ η γυναίκα
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πολωνία η δολοφονία ενός νεαρού άνδρα γύρω στα 30 από τον πρώην της αρραβωνιαστικιάς του, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Όλα αυτά συνέβησαν έξω από ξενοδοχείο, όπου το ζευγάρι περνούσε ένα ρομαντικό διήμερο μετά τον αρραβώνα του.
Στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ο Kordian Domagała να κείτεται νεκρός -αφότου τον πυροβόλησε ο Mikołaj Bachosz- ενώ η αρραβωνιαστικιά του, Julia Harmacińska, είναι σε σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και κρατάει το κεφάλι της.

Η στιγμή που ο Bachosz πυροβολεί τον αρραβωνιαστικό της πρώην του
Η 20χρονη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και τότε ο Bachosz πυροβόλησε εκ νέου τον αρραβωνιαστικό της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Mikołaj Bachosz
«Δολοφονήθηκε απλά επειδή ερωτεύτηκε»
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το βρετανικό δημοσίευμα, ο Domagała, ένας blogger και καλλιτέχνης που εργαζόταν επίσης ως τοπικός σύμβουλος, και η Harmacińska είχαν πάει στο ξενοδοχείο για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο.
«Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Έχω σοκαριστεί τόσο που δεν μπορώ να βρω τα λόγια να εκφραστώ. Η θλίψη μου για την τραγωδία αυτή είναι απερίγραπτη. Χτες το μεσημέρι, ένα νεαρό αγόρι έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του. Ήταν ίσως το πιο θετικό και χαρούμενο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ήταν καλλιτέχνης, μπλόγκερ, πάντα χαμογελαστός και ευγενικός» έγραψε ένας φίλος του Domagała.

Ο Kordian Domagała

Ο Kordian Domagała και η Julia Harmacińska
«Εξίσου σοκαριστικό είναι ότι ο δολοφόνος του είναι κάποιος που ξέρω και που δεν θα περίμενα ποτέ να σηκώσει όπλο και να πυροβολήσει. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν αλλά είναι ασυγχώρητο» είπε συγκλονισμένη.
«Πέθανε χωρίς κανένα λόγο. Δολοφονήθηκε επειδή απλά ερωτεύτηκε» είπε ένας άλλος φίλος του.
Σύμφωνα με αναφορές, ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του με την νεαρή και ότι εκείνη προχώρησε τη ζωή της.

Ο Kordian Domagała

Julia Harmacińska
«Το κίνητρο αυτού του εγκλήματος ήταν ένας ανεκπλήρωτος έρωτας» φέρεται να επιβεβαίωσε η αστυνομία.
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Κόντρα Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη για την ακρίβεια στη Βουλή – «Θα λάβει μέτρα ή θα συνεχίσει να “λυπάται και να θυμώνει”;»
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442