Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία 15χρονης: Την βίασαν και την πέταξαν στις γραμμές του τρένου

Δολοφονία 15χρονης: Την βίασαν και την πέταξαν στις γραμμές του τρένου

Επέζησε για δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη

Σοκ έχουν προκαλέσει οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μίας μαθήτριας στο Περμ της Ρωσίας, που αφού την βίασαν, την πέταξαν γυμνή σε σιδηροδρομική γραμμή και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας μηχανοδηγός σταμάτησε όταν είδε τη Ρωσίδα Yaroslavl Shikhova με φρικτά εγκαύματα να έχει κυλήσει από τις γραμμές και να πέφτει στο γρασίδι. Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι αφέθηκε να πεθάνει φορώντας μόνο κάλτσες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή Perm.

Επέζησε για να βρεθεί ο δράστης

Μετά από όλα αυτά, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Μάλιστα, συνελήφθη ως ύποπτος για βίασμο και φόνο, ο σχολικός «φίλος» της, ονόματι Sergey Minyazev, του οποίου η μητέρα Irina είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας Radik αστυνομικός. Ο ίδιος φέρεται να είχε και συνεργούς. Ήδη ανακρίνονται για τον ρόλο τους δύο άλλα έφηβα αγόρια.

Source: Daily Mail

«Η κοπέλα είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες»

Η υπόθεση έρχεται εν μέσω ενδείξεων για αύξηση των σοβαρών εγκλημάτων στη Ρωσία από νέους εν μέσω του πολέμου του Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της Ουκρανίας. Ένας σοκαρισμένος μηχανοδηγός του τρένου σταμάτησε και κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια όταν την είδε, ανέφεραν δημοσιεύματα.

«Η κοπέλα είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες – υπήρχε αίμα, και στη συνέχεια κύλησε από τις ράγες και έχασε τις αισθήσεις της» δήλωσε ένας σιδηροδρομικός υπάλληλος. ‘Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της κάπνιζε. «Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, ήταν ακόμα αναίσθητη».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ένα κορίτσι. Ήταν εντελώς γυμνή, φορώντας μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα της. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στα κάγκελα».

Είπε: «Ήταν πολύ τυχερή που δεν την πάτησε τρένο».

Τι μεταφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας

Ο μάρτυρας είπε ότι το βασανισμένο κορίτσι είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα και [στην περιοχή των γεννητικών οργάνων]». Ο επιτιθέμενος ή οι επιτιθέμενοι της «ξεφορτώνονταν τα βιολογικά ίχνη», είπε.

«Βοήθησα τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν το κορίτσι σε ένα φορείο. «Είχε εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της, στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι. Το δέρμα της αποκολλήθηκε από τα χέρια της όταν προσπάθησαν να την σηκώσουν».

Source: Daily Mail

Τι ανέφερε ο πατέρας της

Ο απελπισμένος πατέρας της, καθηγητής σε κολέγιο, είπε ότι είχε επιστρέψει στο σπίτι από ένα πάρτι στο σπίτι του Minyazev. Όμως η ίδια χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της είχε βγει ξανά έξω, σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο. Πίστευαν ότι κοιμόταν στο δωμάτιό της. Η φρικτή υπόθεση έχει τεθεί υπό τον «προσωπικό έλεγχο» του πιο υψηλόβαθμου ποινικού ερευνητή της Ρωσίας, Alexander Bastrykin.

Πριν από δύο μήνες κατήγγειλε μια «γενική αύξηση της εγκληματικότητας», ιδίως μεταξύ των εφήβων και των παιδιών. «Βλέπουμε μια τάση κατά την οποία σοβαρά και ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα διαπράττονται από παιδιά», είπε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024