Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Αβάσταχτος ο πόνος αυτών που είδαν την περιουσία τους να χάνεται

Ελεονώρα Μελέτη: Αβάσταχτος ο πόνος αυτών που είδαν την περιουσία τους να χάνεται

Η δημοσιογράφος ήταν κάτοικος της περιοχής της Σαρωνίδας για πολλά χρόνια.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει άμεση σύνδεση με τη Σαρωνίδα, μιας και εκεί βρίσκεται το πατρικό της. Μάλιστα εκεί πριν λίγες μέρες έκανε το πάρτι του γάμου της και τη βάφτιση της κόρης της.

Η δημοσιογράφος ανέβασε στα social μια ανάρτηση που δείχνει τη στεναχώρια της για τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή και τις καταστροφές που προκλήθηκαν.

Εικόνες θλιβερές

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου ο Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία «ήρεμη», μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα και ένα «ευχαριστώ» στο Πυροσβεστικό Σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές, που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί», καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024