Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπενιαμίν Νετανιάχου: Θα παραμείνει στο νοσοκομείο - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Θα παραμείνει στο νοσοκομείο – Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Τι συμβαίνει με την υγεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου θα περάσει τη νύχτα του στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, κατά σύσταση των γιατρών του, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Ο Νετανιάχου εισήχθη νωρίτερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται κοντά στην εξοχική κατοικία του, αφού αισθάνθηκε ζάλη, πιθανότατα λόγω αφυδάτωσης.

Σε ένα βίντεο που τραβήχθηκε μέσα στο νοσοκομείο, ο Νετανιάχου χαμογελά και λέει ότι έκανε διακοπές από την Παρασκευή στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, ενώ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 38 βαθμούς Κελσίου.

«Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Ζητώ από όλους σας να περνάτε λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μια καλή νέα εβδομάδα», πρόσθεσε.

Λόγω της νοσηλείας του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, θα γίνει τη Δευτέρα.

Τι συνέβη

Ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια, όταν αισθάνθηκε «ελαφριά ζάλη», η οποία αποδόθηκε σε αφυδάτωση. Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, είχε τις αισθήσεις του και περπάτησε μόνος του μέχρι τα επείγοντα.

Το τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, όμως αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε.

Δεν είναι σαφές προς το παρόν ποιος θα αντικαθιστούσε τον Νετανιάχου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το 2006, όταν ο τότε πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, τον διαδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Εχούντ Ολμέρτ. Σήμερα, όταν ο Νετανιάχου ταξιδεύει στο εξωτερικό, τον αντικαθιστά ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιάριβ Λεβίν.

Ο Νετανιάχου έχει γεννηθεί το 1949, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό πίεση τόσο εξαιτίας της δικαστικής μεταρρύθμισης που έχει συναντήσει μεγάλες αντιδράσεις, όσο και από την απόφαση για την επίθεση στην Τζενίν που προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή για τη σκληρότητά της.

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024