Πήλιο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ βρέθηκε με τη ρόδα στον αέρα – Προσπάθησε να στρίψει σε στενό
Ο οδηγός του λεωφορείου αποφάσισε να πάρει τη στροφή κλείστά προκειμένου να μπορέσει να περάσει. Ωστόσο ο χώρος ήταν ιδιαίτερα στενός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ρόδα του λεωφορείου να βρεθεί στον αέρα λόγω της κλίσης, και να κολλήσει.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Πήλιο. Λεωφορείο του ΚΤΕΛ βρέθηκε στον «αέρα», όταν προσπάθησε να στρίψει σε στενό δρόμο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το απόγευμα του Σαββάτου, ο οδηγός του λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, προσπάθησε να στρίψει σε στενό δρόμο της Ζαγορά στο Πήλιο.
Ωστόσο, ένας ασυνείδητος οδηγός, είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην στροφή του δρόμου, αγνοώντας το γεγονός ότι ενδεχομένως να θέλει να στρίψει ή να περάσει κάποιο άλλο όχημα μεγαλύτερου όγκου.
Ο οδηγός του λεωφορείου αποφάσισε να πάρει τη στροφή κλείστά προκειμένου να μπορέσει να περάσει. Ωστόσο ο χώρος ήταν ιδιαίτερα στενός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ρόδα του λεωφορείου να βρεθεί στον αέρα λόγω της κλίσης, και να κολλήσει.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Ζαγορά – Βόλος.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων