Φλώρινα: Συνελήφθη 51χρονος – Αντιμετώπιζε κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων
Σε βάρος του 51χρονου, εκκρεμούσαν ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καρδίτσας και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Στα «δίχτυα» των Αρχών έπεσε 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείτο για αποπλάνηση παιδιών σε περιοχή κοντά στη Φλώρινα.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου.
Σε βάρος του 51χρονου, σύμφωνα με το voria.gr, εκκρεμούσαν ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καρδίτσας για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιών και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442