Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS: Οικονομία από «Φωτοβολταϊκό χωρίς στέγη» και 6 μήνες δωρεάν δοκιμή!

ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS: Οικονομία από «Φωτοβολταϊκό χωρίς στέγη» και 6 μήνες δωρεάν δοκιμή!

O παραδοσιακός τρόπος για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την «πράσινη» ενέργεια είναι με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού στη στέγη τους.

Μάλιστα, από το Μάιο 2023, ξεκίνησε το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη», που επιδοτεί τα νοικοκυριά με τμήμα του κόστους του φωτοβολταϊκού, καθώς και τη μπαταρία αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας. Το νοικοκυριό μπορεί να εκμεταλλευτεί την ηλεκτρική ενέργεια, τις ώρες που παράγεται από το φωτοβολταϊκό, αλλά και αυτής που αποθηκεύεται  στη μπαταρία. Ενώ, όση ενέργεια παράγει επιπλέον, μπορεί να την συμψηφίσει εντός τριετίας με μελλοντική κατανάλωση (net metering).

Η διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκού είναι αρκετά επίπονη και δαπανηρή καθώς απαιτεί ένα σχετικά υψηλό κόστος αγοράς, κόστος και χρόνο για την μελέτη εγκατάστασης, κόστος και χρόνο για την αδειοδότηση, φασαρία εγκατάστασης και συντήρησης σε βάθος 25ετίας. Ενώ επιπλέον, ο καταναλωτής θα πρέπει να εξασφαλίσει και χώρο, ιδανικά κοντά στον ηλεκτρολογικό πίνακα, για την εγκατάσταση της μπαταρίας αποθήκευσης.

Και η βασικότερη προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι πως το νοικοκυριό θα πρέπει να έχει δική του ιδιόκτητη στέγη 

Πρακτικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως για έναν καταναλωτή που μένει σε πολυκατοικία (και άρα δεν έχει αποκλειστική ιδιοκτησία στέγης) ή πιο απλά μένει με ενοίκιο, το φωτοβολταϊκό δεν τον αφορά …

Ο ΗΡΩΝ έρχεται να καλύψει το παραπάνω κενό, δημιουργώντας το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας το ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS, το οποίο σε συνδυασμό με την πρόσθετη, καινοτόμο υπηρεσία ΕΝ.Α SOLAR, εξασφαλίζει ισοδύναμα αποτελέσματα με αυτά της φυσικής εγκατάστασης ενός φωτοβολταϊκού εγκατεστημένου στη στέγη του καταναλωτή, χωρίς να απαιτείται η δαπανηρή και κοπιαστική διαδικασία εγκατάστασης ενός φωτοβολταϊοκού  στη στέγη.

H υπηρεσία μάλιστα βραβεύθηκε (διάκριση GOLD) στα φετινά Cloud Computing Awards 2023, στην κατηγορία Cloud Project per Industry – Εnergy & Utilities, σφραγίζοντας την πρωτοπορία του ΗΡΩΝΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του επιχειρηματικού μοντέλου παραγωγής «πράσινης» ενέργειας από το «παραδοσιακό φωτοβολταϊκό στη στέγη», σε μια «υπηρεσία παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάρκα του ΗΡΩNA» (Solar as a Service), εφαρμόζοντας τις αρχές του cloud.

Ο ΗΡΩΝ μέσα από το SOLAR GENEROUS παρέχει μέσω του πρόσθετου προγράμματος ΕΝ.Α SOLAR δωρεάν και για 6 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 2.500 ευρώ ή αλλιώς τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού ισχύος 1 kW.  Τα οφέλη αυτά ανέρχονται σε περίπου 90 ευρώ για τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του προγράμματος. Το ποσό αυτό, ο καταναλωτής θα το δει ως έκπτωση στους λογαριασμούς του, χωρίς να χρειαστεί η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί και από την έκπτωση συνέπειας 15% στον λογαριασμό του.

ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS

Το ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS, είναι ένα πρόγραμμα της οικογένειας προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας GENEROUS που ενσωματώνει την πρωτοποριακή, πρόσθετη υπηρεσία EN.A SOLAR, το μοναδικό προϊόν στην αγορά που παρέχει στον καταναλωτή τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού, χωρίς να προϋποθέτει την αγορά και την εγκατάστασή του στη στέγη του.

Οι οικιακοί καταναλωτές με το ΗΡΩΝ SOLAR GENEROUS κερδίζουν στους λογαριασμούς τους: την έκπτωση συνέπειας GENEROUS, τις εκπτώσεις του ΕΝ.Α SOLAR, ενώ επιπλέον θα απολαμβάνουν  δωρεάν και για έξι μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 2.500 ευρώ, σαν να το είχαν στο σπίτι τους.

Ειδικότερα, με το SOLAR GENEROUS οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ:

  • Γνωρίζουν εκ των προτέρων τις χρεώσεις προμήθειας ρεύματος. Κάθε 20 του μήνα ανακοινώνονται οι ανταγωνιστικές χρεώσεις του επόμενου μήνα και οι οικιακοί καταναλωτές είναι ενημερωμένοι νωρίτερα για το κόστος του λογαριασμού τους.
  • Κερδίζουν κάθε μήνα 15% έκπτωση συνέπειας, με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών τους. Η έκπτωση πιστώνεται στον λογαριασμό του επόμενου μήνα.
  • Aποκομίζουν για 6 μήνες και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 2.500 ευρώ. Με αυτήν την προσφορά, της δωρεάν επιδότησης ΗΡΩΝ για έξι μήνες, δίνεται μία σημαντική ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν , την πρωτοποριακή υπηρεσία ΕΝ.Α SOLAR που προσφέρεται συνδυαστικά με το SOLAR GENEROUS. Το όφελος υπολογίζεται σε συνολική έκπτωση 90 ευρώ στους έξι μηνιαίους λογαριασμούς ρεύματος.
  • Τέλος, όποτε θελήσουν μπορούν να συμμετέχουν και με ιδία κεφάλαια στην υπηρεσία EN.A SOLAR, αυξάνοντας την ισχύ του «φωτοβολταϊκού» τους και να επωφεληθούν από την «επιδότηση ΗΡΩΝ», καθώς το κάθε kW  κοστίζει μόλις 1.100 ευρώ (αντίστοιχα μία φυσική εγκατάσταση ενός φυσικού φωτοβολταϊκού θα κόστιζε περίπου 1.650 €/kW).

Έτσι με το SOLAR ΕΝ.Α όλοι, είτε έχουν ιδιόκτητη κατοικία, είτε μισθώνουν διαμέρισμα, είτε έχουν ή δεν έχουν διαθέσιμο χώρο στην ταράτσα, μπορούν να επωφελούνται από  την πράσινη ενέργεια που «παράγεται» κάτω από τη «στέγη» του ΗΡΩΝΑ.

Με το ΕΝ.Α SOLAR συμμετέχουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ημέρα για τον πλανήτη μας.

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024