Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα το 2024 (pic)

Ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα το 2024 (pic)

Έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ» με Ρίκι Ρούμπιο είναι η Μπαρτσελόνα, που σχεδιάζει να τον φέρει στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2024.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την ολική ανανέωση του ρόστερ της, κάνοντας κίνηση ματ για να ντύσει στα χρώματά της τον Ρίκι Ρούμπιο… το καλοκαίρι του 2024.

Την αποκάλυψη έκανε η «Mundo Deportivo», κάνοντας μάλιστα λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που θα τεθεί σε ισχύ σε ένα χρόνο από σήμερα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ρούμπιο να αφήσει το NBA και να φορέσει ξανά τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έπαιξε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο,  ο οποίος έπεισε τον Ισπανό γκαρντ να συμφωνήσει με την πρόταση των «Καταλανών».

Ο 33χρονος Ρούμπιο θα μείνει και τη φετινή σεζόν στο NBA, μιας και έχει συμβόλαιο 6.2 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Καβαλίερς και στη συνέχεια θα γυρίσει στην Ευρώπη και τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ρούμπιο είναι προϊόν της ομάδας της Καταλονίας, αφού αγωνίστηκε εκεί τη διετία 2009/11, πριν κάνει το άλμα για τον μαγικό κόσμο του NBA. Εκεί φόρεσε τις φανέλες των Τίμπεργουλβς, των Τζαζ, των Σανς και τώρα των Καβς.

Η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να δημιουργήσει εγχώριο κορμό συνεχίζεται, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τον Τζόελ Πάρα, από την Μπανταλόνα, περιμένει αν θα καταθέσει πρόταση η Ρεάλ για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ μέχρι αύριο βράδυ, αλλιώς ο MVP του Eurobasket 2022, θα γίνει δικός της και βρίσκεται αρκετά κοντά και στον αδερφό του, Χουάντσο. Στο ρόστερ της βρίσκεται ήδη ο Άλεξ Αμπρίνες.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024