Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Βasket news» Μπάγερν Μονάχου και Κάρσεν Έντουαρντς βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 25χρονος αποτελεί την προσωπική λύση του Πάμπλο Λάσο για να αποτελέσει βασικό στέλεχος του επόμενου ρόστερ.
Ο 25χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε και στην μοναδική του σεζόν στην Κωνσταντινούπολη είχε στην Ευρωλίγκα 8 πόντους μέσο όρο, 1.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.
Έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς και Ντιτρόιτ Πίστονς.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.