Επίσημο: Στα ερυθρόλευκα και ο Κίνι
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Κίνι…
Στα ερυθρόλευκα και με τη… βούλα ο Κίνι, ο οποίος μετά τον Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.
Ο Ισπανός μπακ που έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και είναι στην Ελλάδα από χθες διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ αναμένεται να μεταβεί άμεσα και στην Αυστρία, με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή τους, που βρίσκεται εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
?⚪️↔ Μέλος της οικογένειας του ?????????? ο Κίνι! Καλώς όρισες! / @Quini17 is a member of the ?????????? family! Welcome!
#Olympiacos #Welcome #Transfer #Quini #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/LilMWpBS1Z— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 11, 2023
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουθ ή αλλιώς Κίνι. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1989 στην Κόρδοβα και σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε σε Séneca, Antequera και Lucena, τη διετία 2012-2014 πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Castilla.
Το 2014 υπέγραψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία σε τρεις σεζόν αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια. Το 2017 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, στην οποία ανήκε μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με συνολικό απολογισμό 142 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί σε 104 αγώνες στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Γρανάδα (31 συμμετοχές), η οποία τερμάτισε πρώτη και κατέκτησε την άνοδο στη La Liga.

- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442