Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο ηθοποιός εισήχθη σε νοσοκομείο της Ατλάντα και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες, με τις φήμες να λένε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την περιπέτεια υγείας που είχε τον Απρίλιο, εξαιτίας μιας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής».

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με τα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το TMZ, ο ηθοποιός εθεάθη χαμογελαστός καθώς έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο με ένα εντυπωσιακό σκάφος.

Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση, ενώ βρισκόταν πάνω στο σκάφος με άλλους δύο καλεσμένους.

Αύτη είναι η πρώτη φορά που ο Φοξ εμφανίζεται δημόσια, μετά τη νοσηλεία σε νοσοκομείο, με τον ηθοποιό να μην έχει κάνει ακόμα κάποια αναφορά στην περιπέτεια της υγείας του.

Δείτε το πλάνα του TMZ

Ο Τζέιμι Φοξ εισήχθη σε νοσοκομείο της Ατλάντα και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action» του Netflix στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή η μεγαλύτερη κόρη του, Κορίν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της ανάρρωσης», είχε γράψει.

Ο Φοξ είναι επίσης παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός από το 2017 του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» από την συχνότητα του Fox. Ο έκτος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Μάιο με τον Νικ Κάνον να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή, λόγω της νοσηλείας του.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Φοξ με την κόρη του Κορίν θα είναι συμπαρουσιαστές του «We Are Family», ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με θέμα τη μουσική που θα κάνει πρεμιέρα στο Fox το 2024.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024