Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σφήνα» της Μπαρτσελόνα για Νάναλι

«Σφήνα» της Μπαρτσελόνα για Νάναλι

Ο Τζέιμς Νάναλι ένα από τα βασικά στελέχη της Παρτιζάν την σεζόν που προηγήθηκε, είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου. Σφήνα αναμένεται να μπει η Μπαρτσελόνα.

Η Παρτιζάν όπως την παρουσίασε την περσινή σεζόν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν μια σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα που έπρεπε να γίνουν πράγματα και θαύματα για να αποκλειστεί τελικά στα playoffs και να χάσει το εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague.

Η προσπάθεια που κάνουν οι Σέρβοι για να διατηρήσουν τον κορμό του ρόστερ κρίνεται μάλλον επιτυχημένη καθώς Πάντερ και ΛεΝτέι θα συνεχίσουν να φορούν τα ασπρόμαυρα της Παρτιζάν, με τους Έξουμ και Λεσόρτ να αποχωρούν. Πλέον στο επίκεντρο βρίσκεται η υπόθεση του Τζέιμς Νάναλι.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την εμπειρία του ήταν σημαντικό κομμάτι του ροτέισον του Ομπράντοβιτς (9.4 πόντοι, 2.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ) και είναι δεδομένη η επιθυμία των Σέρβων να τον κρατήσουν.

Ωστόσο ο Νάναλι έχει αρκετούς… θαυμαστές στην Euroleague που θα θελήσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το RumoresBasket, μια από τις ομάδες που αναμένεται να μπουν δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του είναι και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί που είναι σε φάση αναδιάρθρωσης του ρόστερ, θα ξεφορτωθούν αργά ή γρήγορα το βαρύ συμβόλαιο του Μίροτιτς και αναμένεται να κινηθούν για τα αδέρφια Ερνανγκόμες και τον Νάναλι που θωρείται σπουδαία προσθήκη στην περιφέρεια.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024