Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Λουδάρος: Κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης

Αντώνης Λουδάρος: Κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης

Σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις συγκεκριμένης παράταξης έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος.

Υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Δαουλάρη «Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή», αναμένεται να είναι ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή του Αντώνη Λουδάρου στο ψηφοδέλτιο του κ. Δαουλάρη μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού γνωρίζονται από τα χρόνια που φοιτούσαν μαζί στα σχολεία της Δάφνης, ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια και δεν κρύβει την αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε.

Ο Αντώνης Λουδάρος δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Γιώργο Δαουλάρη, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες καθώς ήταν παρών στη συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, φίλους-υποστηρικτές της παράταξης, 100 πυρήνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Στην όμορφη και ‘ζωντανή’ συνάντηση των μελών της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης, ‘Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή’.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στον ισόγειο χώρο εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, η ‘Πόλη Φωτεινή’ προχώρησε σε μια συνάντηση με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους-υποστηρικτές της παράταξης, 100 πυρήνες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δαουλάρης ενημέρωσε τους υποψήφιους για τις εξελίξεις που σημειώνονται σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η παράταξη μπορεί να συμβάλλει.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το χρονοδιάγραμμα και το πλάνο της καμπάνιας των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ αναφέρθηκαν τα θέματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στον ενιαίο Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Δαουλάρης ευχαρίστησε τα υποψήφια μέλη της παράταξης που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και για την προθυμία τους να συμβάλλουν με τις ικανότητές τους και τις καινοτόμες ιδέες τους, στον κοινό αγώνα για το καλό της πόλης μας».

Παρών και στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στο 2ο Λύκειο Δάφνης

«Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια πολιτιστική εκδήλωση και η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στο 2ο Λύκειο Δάφνης. Στο αμφιθέατρο της Γράμμου, οι μαθητές παρουσίασαν ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, συνεχίστηκε με τραγούδια και θεατρική παράσταση, ενώ έκλεισαν με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών δώρων, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και η προβολή βίντεο, από τον δραστήριο και νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δαφνιώτης ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος παρακίνησε τα παιδιά να κυνηγούν πάντα το όνειρό τους, ανεξάρτητα από το που ξεκινάνε, όπως ο ίδιος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα ως μαθητής, στο σχολικό αμφιθέατρο της Γράμμου.

Η βραδιά έκλεισε με μια γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με μουσική, φαγητό και πυροτεχνήματα, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Εκ μέρους της Παράταξης «Δάφνη – Υμηττός, ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» παρευρέθηκαν: ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσούτσουρας, ο εκπρόσωπος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Πέτρος Γελάτσορας και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Λουδάρος, Νίκος Μπρουτζάκης, Σταύρος Ξηντάρας, Νίκος Παγανιάς, Αθανασία Παππά, Γιώργος Ρίσκας και Απόστολος Φλουτσάκος».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024