Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Φλωρίδη: «Πρώτη φορά υπουργός σε προγραμματικές εκφράζει προσωπικές απόψεις»

ΣΥΡΙΖΑ για Φλωρίδη: «Πρώτη φορά υπουργός σε προγραμματικές εκφράζει προσωπικές απόψεις»

Και νέα ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον υπουργό Δικαιοσύνης

Νέα ανακοίνωση για τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη μια μέρα μετά τις δηλώσεις του για το θέμα της προστασίας των δανειοληπτών εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτη φορά στην ιστορία διαβάζουμε ότι υπουργός κυβέρνησης σε προγραμματικές δηλώσεις εκφράζει προσωπικές του απόψεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα όσα διαρρέει η κυβέρνηση για την τοποθέτηση του υπουργού.

«Αυτά διαρρέει από χθες το βράδυ το Μέγαρο Μαξίμου για τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη, ο οποίος χθες «άδειασε» καθαρά την διάταξη της προηγούμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ του ακαταδίωκτου των τραπεζικών στελεχών», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Μένει να φανεί, αν θα μετανιώσει η ΝΔ τόσο σύντομα για την επιλογή της για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης ή αν θα υιοθετήσει τις απόψεις του. Αν κάνει το δεύτερο, εμείς θα το υποστηρίξουμε με χαρά» τονίζει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Φλωρίδης είχε πει ότι «θα αποκαθάρουμε τον Ποινικό Κώδικα από περίεργες διατάξεις. Το άρθρο 404 για την τοκογλυφία των τραπεζών, με τις αλλαγές που κάνατε το 2019 στον Ποινικό Κώδικα εξαφανίστηκε».

Στην χθεσινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε  πως «ο νεόφερτος υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα, η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών. Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Απέδωσε τη νομοθετική πρωτοβουλία στον… ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας απλώς πως όποιος κάνει τα πάντα για μια υπουργική καρέκλα, κάποια στιγμή εκτίθεται».

«Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να αδειάσουν τον νέο τους υπουργό ή, καλύτερα, να αποδεχτούν τις μεθοδεύσεις τους, που παραδέχτηκε με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024