Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μετάτρεψε τον κήπο σε θερινό σινεμά

Μετάτρεψε τον κήπο σε θερινό σινεμά

Το καλοκαίρι είναι εδώ μεγάλες ζεστές μέρες και υπέροχα γλυκά βράδια. Αν σου αρέσει το θερινό σινεμά γιατί να μην φτιάξεις το δικό σου; Σου έχουμε εξαιρετικές λύσεις για να κάνεις τον κήπο σου το κέντρο της θερινής σου διασκέδασης

Οι τεχνολογίες εικόνας εξελίσσονται ραγδαία με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερες επιδόσεις με χαμηλότερο κόστος. Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει στις τηλεοράσεις. Ίσως δεν έχεις προσέξει ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους projectors. Τα συστήματα προβολής δεν είναι πια μεγάλα θορυβώδη μηχανήματα με περίεργες ρυθμίσεις. Με νέες τεχνολογίες προβολής όπως LED και Laser, smart λειτουργικά και διασύνδεση με smartphones υπάρχουν σύγχρονα υπερφορητά προβολικά κατάλληλα για κάθε χώρο και ιδανικά για κήπους και διακοπές. Σου έχουμε τέσσερις φοβερές προτάσεις για να βρεις τον προτζέκτορα που σου ταιριάζει και να αναβαθμίσεις την διασκέδαση σου εντός και εκτός!

1.Samsung Freestyle Smart Projector SP-LSP3B

Μια μοναδική φορητή πρόταση από την Samsung. Με εντυπωσιακό κυλινδρικό design και ήχο 360 μοιρών είναι μια υπέροχη λύση. Με ανάλυση προβολής Full HD (1920 x 1080) και φωτεινότητα έως 550 LED Lumen χάρη στην τεχνολογία LED και αντίθεση 100,000:1 και υποστήριξη HDR10. Θα βλέπεις σωστά χρώματα. Το The Freestyle μπορεί να προβάλλει εικόνα μεγέθους από 30 έως 100 ίντσες, για να φτιάξεις το δικό σου home theater. Πέρα από την δυνατότητα του να προβάλλει σε γωνίες και ταβάνια μια εξαιρετική ευκολία του είναι η αναγνώριση του χρώματος της επιφάνειας προβολής. Δεν έχεις διαθέσιμο λευκό τοίχο; Κανένα πρόβλημα, το The Freestyle ρυθμίζει την προβολή με βάση το χρώμα κάθε τοίχου και ενισχύει την εμπειρία παρακολούθησης. Επίσης ρυθμίζει αυτόματα την προβολή διαστρεβλωμένων εικόνων σε ευθεία, ορθογώνια οθόνη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ενεργοποιήσεις. εστιάζει αυτόματα για μια ευκρινή, καθαρή εικόνα σε δευτερόλεπτα και διασφαλίζει ότι η οθόνη παραμένει ίσια σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Συνδέεται με το smartphone μέσω SmartThings για Android και iOS, ή το AirPlay 2 για συσκευές της Apple για να στριμάρεις ότι θέλεις.

2.Epson Projector EF-12

Η εμπειρία της EPSON στα οπτικά σε συνδυασμό με τεχνολογία προβολής Laser προσφέρει ένα μικρό φορητό και πολύ αποδοτικό προτζέκτορα. Ο μικρός βιντεοπροβολέας Laser 3LCD της Epson, EF-12, προσφέρει μια εντυπωσιακή εικόνα 150 ιντσών με βάρος μόλις 2 κιλά και εξαιρετικά μικρές διαστάσεις (175‎ x 175 x 135 mm). Μετακινείται εύκολα παντού και έχει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά θορύβου ενώ ενσωματώνει ηχείο από την Yamaha για άψογο ήχο. Ένα προβολικό για κάθε χώρο και κάθε χρήση. Είτε θες να δεις αθλητικά, ταινίες ή να παίξεις παιχνίδια. Με λειτουργικό Android TV μπορεί να στριμάρει ότι θες όποτε θες!

Η εμπειρία της Epson έχει δημιουργήσει ένα προβολικό με τεχνολογία 3LCD για φωτεινά λευκά ενώ έχει μια απίστευτη αναλογία αντίθεσης 2.500.000: 1 για σωστά μαύρα. Παρέχει μια ευκρινή και μεγάλου μεγέθους προβολή με ζωντανά χρώματα σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Μπορεί να προβάλει σε σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση, επομένως μπορείς να εκμεταλλευτείς έναν τοίχο, το δάπεδο ή την οροφή για να δημιουργήσεις το χώρο εργασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

3.ViewSonic Projector M1 mini

Βραβευμένος για τον εργονομικό, πανέξυπνο σχεδιασμό του, ο υπερ-φορητός προβολέας LED της ViewSonic, M1 mini είναι για σένα που ταξιδευεις πολύ αλλά θες να απολαμβάνεις παντού το περιεχόμενο σου. Εξαιρετικά ελαφρύς, με διαστάσεις «τσέπης» και εμφάνιση που αλλάζει για να ταιριάζει με τη διάθεση σου ο M1 mini μπορεί να είναι συνέχεια μαζί σου. Η ενσωματωμένη μπαταρία σε λειτουργία Eco προσφέρει πάνω από 2 ώρες αυτονομίας. Παράλληλα το ηχείο 2W Cube που έχει επιμεληθεί η JBL παρέχει φοβερό ήχο. Επίσης έχει και τη δυνατότητα να αντλεί ισχύ από ένα απλό powerbank. Με τον προβολέα ViewSonic M1 mini μπορείς να προβάλεις εικόνα 40 ιντσών από απόσταση 1,1 μέτρου. Με 1.2 throw ratio μπορείς λοιπόν να προβάλεις την εικόνα που θέλεις ακόμα και αν ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος! Φυσικά, έχεις τη δυνατότητα να επέμβεις στη διάσταση της προβαλλόμενης εικόνας, που μπορεί να έχει διαγώνιο από 24 ίντσες έως και 100 ίντσες!

4.Xiaomi Mi Smart Projector 2

Ο Mi Smart Compact Projector mini της Xiaomi είναι ένας κομψός και συμπαγές φορητός βιντεοπροβολέας τεχνολογίας LED που υποστηρίζει ανάλυση 1920×1080 και είναι ιδανικός για οικιακή χρήση. Με τεχνολογία LED με DLP έχει φωτεινότητα που αγγίζει τα 500 ANSI lumens για να απολαμβάνεις στον χώρο σου κινηματογραφικού επιπέδου εικόνα έως και 120 ιντσών με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανά χρώματα. Ο Mi Smart Projector 2 υποστηρίζει αυτόματη διόρθωση keystone πολλαπλών γωνιών σε 3 άξονες και 6 κατευθύνσεις για προβολή μιας τέλειας εικόνας. Την κινηματογραφική εμπειρία στον χώρο σου ενισχύουν τα ενσωματωμένα, υψηλής απόδοσης ηχεία που υποστηρίζουν Dolby Audio και DTS. Τέλος με λειτουργικό Android και υποστήριξη φωνής θα έχεις όλο σου το περιεχόμενο και εύκολη χρήση.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024