Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένει στο κόλπο για Εμπαπέ η Λίβερπουλ (pic)

Μένει στο κόλπο για Εμπαπέ η Λίβερπουλ (pic)

Στη Γαλλία επιμένουν πως η Ρεάλ δεν είναι μόνη της στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Κιλιάν Εμπαπέ, με τη Λίβερπουλ να έχει ακόμη ελεύθερο το «9».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αν και δηλώνει πως θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι σχέσεις του με τους «Παριζιάνους», έχουν χαλάσει σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, για διάδοχος του Μπενζεμά, όσο και της Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Μάλιστα σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι «Κόκκινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση 171 εκατομμυρίων λιρών (200 εκατομμύρια ευρώ), για να φέρουν τον Εμπαπέ στην Αγγλία.

Η Ρεάλ ωστόσο αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να ντύσει τελικά τον Γάλλο επιθετικό στα «λευκά», με τον Φλωρεντίνο Πέρεθ να έχει βάλει ως προσωπικό στόχο να φέρει στο Μπερναμπέου τον Εμπαπέ.

H φανέλα με το νούμερο «9» είναι ελεύθερη και στις δύο ομάδες που τον διεκδικούν, μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά και του Ρομπέρτο Φιρμίνο, για τη Σαουδική Αραβία και περιμένει τον Εμπαπέ.

Στα χρόνια παρουσίας του στην Παρί, ο Κιλιάν έχει αγωνιστεί 260 φορές, έχοντας σημειώσει 212 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας) και 98 ασίστ.

Την περσινή σεζόν είχε σε 43 συμμετοχές, 41 γκολ και 10 ασίστ, όντας πίσω μόνο από τον Χάαλαντ στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ.

Με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, σε 70 παιχνίδια έχει βάλει 40 γκολ, έχοντας ήδη κατακτήσει το Μουντιάλ το 2018 και το Nations League το 2021.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024