Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμπαπέ επισκέφθηκε το Καμερούν και αποθεώθηκε από τους ντόπιους (pics)

Ο Εμπαπέ επισκέφθηκε το Καμερούν και αποθεώθηκε από τους ντόπιους (pics)

Την πατρίδα του πατέρα του επισκέφθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ για φιλανθρωπικούς σκοπούς και οι Καμερουνέζοι τον υποδέχθηκαν ένθερμα.

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γαλλία, ωστόσο οι ρίζες του κρατούν από την Αφρική. Αυτό γιατί ο πατέρας του κατάγεται από το Καμερούν ενώ η μητέρα του από την Αλγερία. Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που αυτές τις μέρες απασχολεί έντονα για ακόμη μία φορά σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, δεν ξεχνάει από πού προέρχεται.

Έτσι, την Πέμπτη (6/7) επισκέφθηκε το Καμερούν όπου και θα παραμείνει για μερικές μέρες καθώς θα λάβει μέρος σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Μάλιστα, περίπου 400 άτομα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Γιαουντέ και του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κυρίως παιδιά, προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους στη θέα του ινδάλματός τους.

Στο σημείο υπήρχαν και 100 χορευτές που τον υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς κι ενώ η αστυνομία προσπαθούσε με δυσκολία να κρατήσει σε απόσταση το πλήθος. Κατά την παραμονή του στο Καμερούν, ο Εμπαπέ αναμένεται να επισκεφθεί μεταξύ άλλων κάποια σχολεία, ανάμεσα στα οποία είναι το σχολείο για κωφά και βαρήκοα παιδιά του Ιδρύματος για την Εκπαίδευση και την Προώθηση των Ατόμων με Προβλήματα Ακοής.

Στο διάστημα που θα παραμείνει στη χώρα ο Εμπαπέ έχει προγραμματίσει να βρεθεί και στο χωριό που γεννήθηκε ο πατέρας του, Γουίλφριντ, και έζησε κάποια χρόνια μέχρι να φύγει για τη Γαλλία. Τέλος, ο άσος της Παρί αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Ζόζεφ Ντιόν Νγκούτε, για να συζητήσουν διάφορα έργα και δράσεις που έχει σκοπό να υλοποιήσει ο Εμπαπέ στο άμεσο μέλλον στη χώρα.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024