Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινό shopping στο λεπτό: Στο Shopflix app βρήκαμε τα πάντα

Καλοκαιρινό shopping στο λεπτό: Στο Shopflix app βρήκαμε τα πάντα

Για την πιο άνετη, γρήγορη, ασφαλή και... «δροσερή» εμπειρία shopping μπείτε στο Shopflix app και βρείτε όσα ψάχνετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά από το φουσκωτό, ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο φορώντας πάντα αντηλιακό, νοητά ταξίδια ανά πάσα στιγμή μέσα από δυνατά και ανατρεπτικά βιβλία, αυτές είναι μόνο μερικά από όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι και το SHOPFLIX.GR τα κάνει πραγματικότητα.

Για μια ακόμα πιο άνετη, εύκολη, απλή αλλά εξίσου ασφαλής και εξαιρετικά συμφέρουσα εμπειρία shopping μπείτε στην ολοκαίνουργια εφαρμογή του SHOPFLIX, σε έναν κόσμο αποκλειστικά φτιαγμένο για εσάς, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και φυσικά τις επιλογές σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε, να επιλέξτε τα προϊόντα που θα σας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις και όλα τα υπόλοιπα τα αφήνετε στο SHOPFLIX.GR.

Καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο στο Shopflix app 

Στο αγαπημένο μας marketplace είναι εδώ και βρίσκει για εσάς τις καλύτερες τιμές, πληρώνοντας με ασφάλεια απευθείας από το κινητό σας με όποιο τρόπο θέλετε. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ανάμεσα σε 4 εκατομμύρια διαφορετικές επιλογές, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες και σας περιμένουν να τις επιλέξετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το SHOPFLIX app πανεύκολα, καθώς θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν λογισμικό iOS και Android. Για να την κατεβάσετε δοκιμάστε να κάνετε κλικ στα ακόλουθα:

Play store: Shopflix – Apps on Google Play

App store: Shopflix on the App Store (apple.com)

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο SHOPFLIX, τότε μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας και στην εφαρμογή. Αρκεί μόνο μία φορά για να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι. Εάν από την άλλη δεν έχετε, μπορείτε να τον φτιάξετε εύκολα για να κάνετε τα δικά σας αγαπημένα, να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας και να λαμβάνετε προτάσεις μόνο για εσάς.

Η περιήγηση στην εφαρμογή προκύπτει πολύ φυσικά και άνετα, ακριβώς επειδή κάθε κουμπί και επιλογή έχει σχεδιαστεί ακολουθώντας βήμα-βήμα τις ανάγκες κάθε mobile χρήστη, ώστε να κάνει τελικά το ταξίδι αγορών μια ακόμα καλύτερη εμπειρία για όλους.

Για καλοκαιρινό shopping με μεγαλύτερη ταχύτητα, εξατομικευμένες προτάσεις, αναλυτική σύγκριση μεταξύ προϊόντων και απλοποιημένη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και πληρωμής παραμένοντας σε μία και μόνο συσκευή… μπείτε στο νέο app του SHOPFLIX!

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024