Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστοι αμερικάνοι παρουσιαστές βρέθηκαν... κατά λάθος σε παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα - «Είδαμε πολλά καμένα φασόλια»

Πασίγνωστοι αμερικάνοι παρουσιαστές βρέθηκαν… κατά λάθος σε παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα – «Είδαμε πολλά καμένα φασόλια»

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Aνάμεσα στους εκατομμύρια τουρίστες που βρέθηκαν φέτος στην Ελλάδα ήταν το ζευγάρι παρουσιαστών Kelly Ripa και Mark Consuelos, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Live with Kelly and Mark».

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στη χώρα μας και εκτός από όλα όσα τους εντυπωσίασαν, υπήρχε και κάτι που θα τους μείνει αξέχαστο… για τον λάθος λόγο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό που φαίνεται πως τους έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν όταν βρέθηκαν τυχαία σε παραλία γυμνιστών.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει συμβεί σε πολλούς λουόμενους, οι οποίοι δεν είναι γυμνιστές οι ίδιοι.

«Ξέχασα το καλύτερο σημείο της πεζοπορίας» είπε η 52χρονη Ripa, μιλώντας για τις εξερευνήσεις τους σε ελληνικό νησί, το οποίο ωστόσο δεν κατονομάζει. «Εκεί που περπατούσαμε πέσαμε τυχαία σε μια παραλία γυμνιστών. Δεν έκαναν μπάνιο τόπλες, αλλά εντελώς γυμνοί. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα άντρες… και οι λάθος άντρες».

Ο 52χρονος Mark πρόσθεσε ότι του έκανε εντύπωση ένας από αυτούς που έκανε «βιντεοκλήση γυμνός» από την παραλία, για να συμπληρώσει ότι κανένας δεν φαινόταν να φοράει αντιηλιακό. «Είδαμε πολλά καμένα λουκάνικα και φασόλια» είπε χαρακτηριστικά η Kelly Ripa.

Μάλιστα, τα απρόοπτα για το ζευγάρι δεν σταμάτησαν εκεί. «Και μετά ο Mark νόμισε ότι είδε έναν γνωστό του» πρόσθεσε η Ripa. «Για δες, νομίζω ότι είδα τον τάδε, αυτός δεν είναι; Κι εγώ είμαι σε φάση, δεν γυρίζω να κοιτάξω».

Όπως πρόσθεσε το ζευγάρι, οργάνωσε αυτό το ταξίδι ως δώρο γενεθλίων και αποφοίτησης από το πανεπιστήμιο προς την 22χρονη κόρη του, Lola.

«Θέλω να σας πω ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, το δώρο του να βγαίνεις έξω μαζί τους είναι σπουδαίο. Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο μαζί της» σχολίασε σχετικά ο Mark, ο οποίος με τη σύζυγό του έχουν δύο ακόμα παιδιά, τον 26χρονο Michael και τον 20χρονο Joaquin.

Η Kelly Ripa είπε ότι με το σύζυγό της απολαμβάνουν να κάνουν τα ίδια πράγματα στα ταξίδια: «Δεν συναντάμε κόσμο, δεν βγαίνουμε έξω, δεν ψάχνουμε κλαμπ. Μας αρέσει να κάνουμε πεζοπορία και να πηγαίνουμε σε μέρη που δεν είναι πολυσύχναστα, όπου οι κατσίκες είναι περισσότερες από εμάς».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024