Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά κακοποίησης ζώων. Μετά την κτηνωδίαστην Κρήτη, όπου έδεσαν τα γεννητικά όργανα σκύλου με tie wrap για να τον στειρώσουν, αυτή τη φορά, ασυνείδητος κακοποιούσε σκύλοστη θάλασσα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τραβούσε το σκυλάκι που ήταν δεμένο με αλυσίδα και το βουτούσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πνιγεί.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.300 ευρώ.
Σύμφωνα με το tempo24, ο άνδρας φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας