Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Ίο: Ο Μαξ «έψαχνε μια μέρα τον φίλο του» Άντριου πριν καταρρεύσει στο λιμάνι

Τραγωδία στην Ίο: Ο Μαξ «έψαχνε μια μέρα τον φίλο του» Άντριου πριν καταρρεύσει στο λιμάνι

Ο 18χρονος Μαξ ανησυχούσε τόσο πολύ για τον στενό του φίλο που έφτιαξε αφίσες ζητώντας βοήθεια για να τον βρουν.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες  βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία με τους δύο 18χρονους Ιρλανδούς που έχασαν τη ζωή τους στην Ίο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 18χρονος Μαξ Γουόλ έψαχνε για μια ημέρα τον φίλο του, Άντριου Ο’ Ντόνελ, πριν τελικά να καταρρεύσει στο λιμάνι αφού έμαθε το τραγικό τέλος του συμμαθητή του.

Ο 18χρονος Μαξ ανησυχούσε τόσο πολύ για τον στενό του φίλο που πήγε σε ένα τυπογραφείο στην Ίο και έφτιαξε αφίσες ζητώντας βοήθεια για να τον βρουν.

Όταν έμαθε για το τραγικό τέλος του φίλου του, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο προκειμένου να βρεθεί μαζί με ανθρώπους που γνώριζαν τον Άντριου και να μοιραστεί μαζί τον πόνο τους αλλά δεν πρόλαβε καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι της Ίου όπου περίμενε το πλοίο για τον Πειραιά.

Όπως είπαν φίλοι του ο Μαξ ήταν «συντετριμμένος» για τον θάνατο του Άντριου και είχε αποφασίσει ότι «το πάρτι τελείωσε» μαζεύοντας τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ιρλανδία.

Η σορός του 18χρονου Άντριου εντοπίστηκε σε γκρεμό χάρη στο σήμα από το κινητό του τηλέφωνο, δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου St Michael’s College στο οποίο φοιτούσαν οι δύο νεαροί Ιρλανδοί. Σύμφωνα με τον ίδιο «αν ο Άντριου περπατούσε ένα-δύο μέτρα δεξιά ή αριστέρα της διαδρομής που είχε ακολουθήσει, μπορεί να μην είχε βρεθεί στο κενό».

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Ο ίδιος επιβεβαίωσε από τη μια ότι ο Μαξ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν από μερικά χρόνια και από την άλλη ότι ο Άντριου είχε περάσει τις τελευταίες ώρες πριν τον τραγικό θάνατό του σε μπαρ της Ίου καταναλώνοντας αλκοόλ πριν τελικά να πάρει τη μοιραία απόφαση να αφήσει την παρέα του και να επιστρέψει μόνος του στο κατάλυμα στο οποίο έμενε στο νησί.

Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής

Φως στα αίτια των θανάτων των δύο άτυχων αγοριών από την Ιρλανδία στην Ίο αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Οι τραγικοί γονείς χτες, Τρίτη, το πρωί παρέλαβαν τις σορούς των παιδιών τους από το κέντρο υγείας του νησιού, τις συνόδευσαν στο πλοίο που τις μετέφερε στον Πειραιά και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου και περιμένουν απαντήσεις από τους ιατροδικαστές.

Η νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί θα είναι κομβική, την ώρα που η ελληνική αστυνομία θα ξεκινήσει έρευνα για τα ποτά που ήπιαν τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με την DailyMail, η οποία παρουσιάζει δηλώσεις της εκπροσώπου της αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, η ΕΛΑΣ θα εξετάσει αν τα ποτά που είχαν καταναλώσει τα παιδιά πριν το τραγικό περιστατικό ήταν νοθευμένα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024