Πανελλαδικές: Η υποψήφια που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι πέρασε στη Νομική – «Παρτάρετε ελεύθερα!»
Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τη μητέρα της νεαρής υποψήφιας
Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντυ, η νεαρή υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων που με ένα σημείωμά της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε ζητήσει από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα.
Σήμερα η μητέρα της με ένα επίσης σημείωμα στο ασανσέρ έκανε γνωστό πως η κόρη της «έσκισε» και με και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!». Μάλιστα παρότρυνε τους γείτονες να: «Παρτάρουν ελεύθερα!».
Για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές και προ πάντων την υπομονή που έδειξαν άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα.

Το μήνυμα της Χάιντυ
Το σημείωμα της Χάιντυ έγινε αμέσως viral κυρίως λόγω των όμορφων απαντήσεων που έλαβε από τους ενοίκους.
«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο
- WSJ: Η Ευρώπη επιταχύνει το εφεδρικό σχέδιο για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» σε περίπτωση αποχώρησης των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442